2777
2789
عنوان

حالم بدههه

150 بازدید | 24 پست

من ۷ هفته باردارم

بارداری سوم

خیلی حالم بده، تپش قلب دارم ، بی قرارم

فشارم نرمال

ولی حس خیلی بدی دارم،سیستم گوارشم بکل بهم ریخته

خوابم میاد ولی تا میاد خوابم ببره ی عالمه فکرو خیال میاد تو سرم

شاغلم، استراحت بی نهایت کمه،امکان نرفتن هم ندارم چون دولتی

حالم بدههههههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم باردارم با اینکه استراحت دارم ولی حالم خیلی بده و همه حالت هایی که شما گفتین رو دارم به علاوه اینکه شوهرم بیکاره و عصابم خیلی داغونه من ده هفته ام 

حتما استراحت کنید و چیزای مقوی بخورید 

ظاهرا بارداری دوم سوم سخت‌تر از اوله برای من که اینجوریه 

منم باردارم با اینکه استراحت دارم ولی حالم خیلی بده و همه حالت هایی که شما گفتین رو دارم به علاوه ای ...

من دوتا بچه اولم پسرند، سر اونا ، خصوصا دومی خیلی حالت تهوع داشتم

باز سر این کمتره

ولی حالم بده 

البته هموگلوبین بشدت پایینی هم دارم ک فعلا نمیتونم قرص آهن بخورم بخاطر معدم

بچه هام ۸ و ۳ شوهرم فعلا هیچی  بخاطر ی دعوای خانوادگی ی ماهه تو قیافت دلم میخاد اندازه ی کتا ...

این حس و حالت طبیعیه

خستگیات هم طبیعیه

ساعات کاریت چطوریه؟ تا کی باید بری؟ یعنی منظورم اینه برنامه استفاده از مرخصیت چیه؟

این حس و حالت طبیعیه خستگیات هم طبیعیه ساعات کاریت چطوریه؟ تا کی باید بری؟ یعنی منظورم اینه برنامه ...

ساعت کاریم از ۶و۴۰ تا ۱۱ونیم

فعلا بخاطر کاهش ساعت کاری

بعدم از ۵ تا ۸ونیم میرم مغازه وامیستم 

دو روز تو هفته ام ۴تا۶ میرم مطب

مرخصی زایمانم ۹ ماه میدن

مرخصی  دو روزم نیم تو ماه ک تا برج ۳ استفاده کردم 

من دوتا بچه اولم پسرند، سر اونا ، خصوصا دومی خیلی حالت تهوع داشتم باز سر این کمتره ولی حالم بده&nb ...

الهی من که سر اولی هم حالت تهوع و ویار داشتم ولی این سری بدترم شبا تو خواب هم حالت تهوع بهم دست میده ی هو فشارم خیلی پایینه 

دکترم ی قرص داده معدمو اذیت نمیکنه فکر کنم برای همین آهن و ایناس 

ساعت کاریم از ۶و۴۰ تا ۱۱ونیم فعلا بخاطر کاهش ساعت کاری بعدم از ۵ تا ۸ونیم میرم مغازه وامیستم  ...

چقدر کار می‌کنید شما ماشاالله بهتون 

من اولی رو بدنیا آوردم خونه نشین شدم الانم چون کسی نبود بچه رو بزارم پیشش و اوج کرونا بود مهد هم نبردم