2777
2789

پسرم مرداد ۲ساله میشه خیلی بدخواب و بدغذاس و ماشالله تحرک زیاد داره و همش در حال بدو بدوام دنبالش راضیم قصد تاشکری ندارم خودم بچه دوس دارم و این دومی رو خودم خواستم ولی وقتی بیخوابی میکشم خیلی بداخلاق میشم بیرون که میریم اصلا نمیخوابه بزور امروز صبح زود رفتم برا چکاب گفتم ظهر میخوابم ولی نمیخوابید تا همین الان شما اینجور مواقع چکار میکنید من استزاحتم خیلی کمه

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سه تا دارم ۶ساله دوسال ونیمه ودوماهه. خیلی سخته اعصاب فراوون میخواد مخصوصا وسطی خیلی اذیتم میکن ...

آخه

فاصله سنی دوتا بچت تقریبا مث بچه های منه البته در آینده انشالله

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
بچه های من ۳ سال و۲ سال هستن هردوپسرهستن فقط هم رومیزنن کاردیگه ای نمیکنن ۵ دقیقه راحت نمیشینن اون ی ...

عزیزم خیلی کوچلوان که از الان باهم دعوا میکنن😄من یعنی گفتم همبازی بیازم برا بچم نکنه اینام همش همو بزنن

منم سه تا دارم ۶ساله دوسال ونیمه ودوماهه. خیلی سخته اعصاب فراوون میخواد مخصوصا وسطی خیلی اذیتم میکن ...

خب شما چکار میکنی من خیلی دارم رو خودم کار میکتم ک عصبی نشم و داد نزنم ولی اصن نمیشه مخصوصا جدیدا خیلی عصبی شدم

بچه های من ۳ سال و۲ سال هستن هردوپسرهستن فقط هم رومیزنن کاردیگه ای نمیکنن ۵ دقیقه راحت نمیشینن اون ی ...

خب شما اینجور مواقه چکار میکنید چطوری مدیریت میکنید

پسر منم ۳ سال و نیمه شه خیلی شیطونه  دستش کلی خسته میشم دارم ۶ هفته رو تموم میکنم منتظرم ۸ ...

خدا حفظش کنه 

منم بشدت منتظرم ۸هفته بشم و برم سونوی قلب توکل بخدا

عزیزم خیلی کوچلوان که از الان باهم دعوا میکنن😄من یعنی گفتم همبازی بیازم برا بچم نکنه اینام همش همو ...

اره بیار ازاعصابیت سینه ام دردمیکنه توگلوم چیزی هس قورت میدم نمیره پایین هیچ چیز سالمی ندارم فقط درحال خراب کاری پرت کردن همه چیز ازاون ورم پسربزرگم مشخص شده چشماش ضعیف اونم زیاد باید امروزعینک بخرم

شما ویار دارین من حالت تهوع و احساس سیری شدید دارم جوری که ضعف میکنم اما گشنم نیست

تهوع خیلی کم گاهی پیش میاد ویار هم نه ندارم کلا من بارداری اولمم ایطور بود ولی خب بجاش سختیای دیگه ای کشیدم دور از جونت لگن درد معده درد تیرویید کم کار و ....جزو بارداریای پرخطر بودم

خدا حفظش کنه  منم بشدت منتظرم ۸هفته بشم و برم سونوی قلب توکل بخدا

انشاا..   صداشونو  می‌شنویم 

من همسرم میگه انشاا.. سالم باشه اما یه پسر داریم یه دخترم میخوام اگه پسر بود دوباره

من دیگه نمیتونم واقعا خداکنه خدا یه گل دختر ناز بهم بده از هر گلی یکیشو داشته باشم دیگه راضیم