2777
2789
عنوان

سختیای زندگی …

279 بازدید | 30 پست

خیلی جاها یسری متن هارو میخونم 

میگن که بیخیال نمره زندگی اینقد بالا پایین و بدبختی داره که فلان 

یا اینقد اذیت میشی یادت میره 

سوای بی پولی 

مگه بدبختیای زندگی چیان از نظر شما؟ (سطح دغدغه رو میخوام بدونم)

من خوام زمستونا خیلی اذیت میشم و درگیری فکری دارم 

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سختیای زندگی  و دغدغه اکثریت الان بی پولیه  خیانته  ناباروری که بخاطرش طلاق میگیرن ...

اره راست میگی

میدونی من گاهی درگیری های فکری الکی میگیرم 

و خیلی اذیت میشم 

و خب میبینم ک مشکلای بزرگتریم هست اما خب:

خوشی های کم لابلای سختی

دقیقا

و خیلی اذیت میشم 

و خب میبینم ک مشکلای بزرگتریم هست اما خب:

نمیدونم ازین خوشم میاد بله بگم یا صبر کنم 

دغدغم اینه الان

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
نمیدونم ازین خوشم میاد بله بگم یا صبر کنم  دغدغم اینه الان

اینم دغدغه اس

و خیلی اذیت میشم 

و خب میبینم ک مشکلای بزرگتریم هست اما خب مغزم درد میکنه

اینکه الان دیگه خونه نداریم و سه هفتس اومدم خونه مادرشوهرم که باهم زندگی کنیم تویه خونه ۶۰ متری یخوابه

انقدر دلم واسه خونمون تنگ شده😔

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹