2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زرد چوبه 

نمک 

ابلیمو 

فلفل 

پودر سیر 

بهش میزنم و سرخ میکنم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

با نمک و فلفل و ی پیازی ک رنده کردم و یکمم زعفران و لیمو تازه مزه دار میکنم بعد قشنگ سرخ میکنم

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

ببین من تمیز میشورم خشکش میکنم بعد نمک فلفل سیاه پودر سیر میزنم حسابی 

بعد همه جاشو باسماق میپوشونم و تو روزنامه می پیچم میذارم یخچال ۱۲ ساعت بمونه بعد که درش اوردم سماق های روشو برمیدارم تو روغن داغ قشنگ سرخش میکنم خیلی خوشمزه میشه یبار این مدلی بپزی عاشقش میشی با گوجه سرخ شده و برنج نوش جان میکنم🤤🤤🤤

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪

ماهی سوخاری ماهی با پلو قلیه فرق می‌کنه 

ولی برای ماهی سرخ کردنش 

یک تخم مرغ رو توش پیاز و سیر رنده میکنم و بهش یکم چاشنی آماده خیلی کم مال کباب میزنم با زعفران و آبلیمو قاطی میکنم ماهی رو کامل بهش آغشته میکنم 

بعد برای پودر زرد چوبه فلفل قرمز پاپریکا تخم گشنیز و نمک و آرد سوخاری رو مخلوط میکنم بعد میزنم توی پودر و بیست دقیقه یکطرف بیست دقیقه طرف دیگه با حرارت خیلی خیلی کم سرخ میکنم

2825
2823
2791
2779
2792