2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان

96 بازدید | 5 پست

بچه ها من یازدهم به دوازدهم هستم الان میخوام مشاور بگیرم برای مرور دهم و یازدهم

بعد این مشاور بهم گفته با برنامه ی قلمچی پیش نرو چون نمیرسی بهش و بیا درسا رو با برنامه ای که ما میدیم پیش برو

خودشونم آزمون میگیرن خیلیم معروفن

الان نمیدونم واقعا چکار کنم شما بودید چکار میکردید؟

🦦

به نظرم باید یه مشاور که خودش توی موسسه ای نباشه انتخاب میکردی

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
به نظرم باید یه مشاور که خودش توی موسسه ای نباشه انتخاب میکردی

آخه شنیدم اینجا خیلی کارش خوبه

بعد الانم بخوام لغو کنم ۴۵۰ تومن پول دادم برای شروع اونم میره

🦦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه کارش خوبه با همون بردار من پارسال مشاورم بهم گفت بیا از موسسه ما کتاب و جزوه بگیر پارسال ۵ملیون دادم اصلن بدردم نخورد 

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
خب اگه کارش خوبه با همون بردار من پارسال مشاورم بهم گفت بیا از موسسه ما کتاب و جزوه بگیر پارسال ۵ملی ...

کارش که خوبه رتبه دو رقمیم بین قبولیاش داره امسال

اما چون گفت با قلمچی پیش نمیرم دودل شدم

🦦

اگر میخای از صفر شروع کنی به مشاورت گوش کن