2821
2789
عنوان

کادو تولد چی از همسرم بخوام😅

131 بازدید | 10 پست

فردا تولدمه. دو هفتس هر روز میگه کادو چی میخوای....اخه ما هر چیزی دیگری لازم داشته باشه میخریم....دوستم نداره ارزون باشه 

منم هیچی به ذهنم خطور نمیکنه. البته طلا و اینا نگین که اونم دیگه خیلی زیاد میشه با دو سه تومن جمع نمیشه این روزا😁

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه منم فردا تولدمه😍

من هنوز امروز میرم خرید وسایل برای تولدم

همسرمم نمیدونم چی کادو بگیره

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

لباس

الان باردارم...لباس خاصی نمیتونم بخرم چون سایزم مشخص نیست وگرنه خیلی دلم یه کت شلوار مزونی میخواست حالا پولشم مهم نبود حتما الان بخره..

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
بادوسه تومن ظرف آشپزخونه هم نمیشه خرید 1تومن برای کیک و غذا بیرون،بقیه هم لباس یااینکه بده سکه گرم ...

غذا و بیرون که جداس..کادو هم جداس

عه منم فردا تولدمه😍 من هنوز امروز میرم خرید وسایل برای تولدم همسرمم نمیدونم چی کادو بگیره

مبارکه عزیزم🔥🌹

کارت هدیه هم خوبه بعدا باپولهای جشن نوزاد برو طلابخر

میگه پول نمیدم میری خرد خرد خرج میکنی هیچی ازش نمیفهمی😂

مبارکه عزیزم🔥🌹

مرسی گلم تولد توهم مبارک❤

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

2825
2823
2791
2779
2792