2777
2789

هربار به بهونه های مختلف میاد مرد خوبیه اصلا ادم بد و... نیست منم مشکلی ندارم با اومدنش میگم حداقل خبر بده 

بعد تو همه چیم دخالت میکنه این چرا اینجوریه اون چرا این شکلیه

مثلا امروز یهو دیدم زنگ خونمون خورد منم لباسم اصلا مناسب نبود تاپ شلوارک پوشیده بودم🤦🏻‍♀️ فقط دوییدم لباس پوشیدم و لیوان چاییمو ورداشتم از میز دیدم با چند نفر اومده بود که یه چیزی از خونه رو چک کنن (صاحب خونه و مدیر ساختمانی که زندگی میکنیم ایشونه)

اولش عصبانی شدم گفتم شوهرم بیاد بهش میگم این چه طرز رفتاره ولی بعد گفتم اگه محترمانه و با سیاست بگم خیلی بهتره

منتها نمیدونم چجوری اومدم شما بهم بگید که چجوری بگم🥲

من خواهر شوهرم خونه پدرشوهرش زندگی میکردن .مرده کلید داشت هر وقت دلش میخواست کلید مینداخت میومد تو.حتی خواهر شوهرم یه بار لخت از حموم اومده بود بیرون بچه اشو حموم کرده بود بغلش بود یهو دیده بود مرده واساده تو خونه داره نگاهش میکنه.خواهرشوهرم بعد این جریان از اون خونه پاشد .خیلی جنگ کردن تا شوهرش رضایت داد پاشدن رفتن مستاجری .سالها مستاحر بود ولی دیگه تو اون خونه نرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.