2777
2789
عنوان

کراتین

67 بازدید | 9 پست

خانوما در دوران بارداری نمیشه کراتین کرد؟

و اینکه من موهام بلنده تا کمرمه ولی خیییلی نازک شده به خاطر استرس و تغذیه ولی ریزش نداره. به نظرتون کراتین برای صافی به موهام آسیب میزنه و موخوره میاره و باید کوتاه کنم یا ایرادی نداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به ضررش ندارم ولی پولتو میریزی تو جوب

من دوماه نیست انجام دادم موهام برگشته

تازه طرف گردن نمیگیره میگه خودت مواظبت نکردی منم زنگ زدم صنف آرایشگران شکایت کردم آدرس دادم تا دیگه از این غلطا نکنن معلوم نیست سر چند نفر زن بیچاره رو کلاه گذاشتن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

کاری به ضررش ندارم ولی پولتو میریزی تو جوب من دوماه نیست انجام دادم موهام برگشته تازه طرف گردن نمی ...

چند داده بودی؟؟

من که نه ماه پیش نانو ریباندینگ کرده بودم و واقعا راضی ام، برنگشته و فقط ریشه هام در اومده...

من اون موقع ۲۳۰۰ دادم.

کراتین رو اصولش انجام بشه ضرر نداره و اسیبی نمیبینه موهات عزیزم ولی دوران بارداری معمولا انجام نمیشه 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

چند داده بودی؟؟ من که نه ماه پیش نانو ریباندینگ کرده بودم و واقعا راضی ام، برنگشته و فقط ریشه ها ...

۲/۸۰۰

من از هیچی نمیسوزم حتی پولش هم مهم نیست از این میسوزم که اولش طرف برگشته میگه تا ۶ ماه ضمانت میکنم خیالت راحت

بعدش که من زنگ زدم میگه نه سه روز اول اگه برگشت رایگان انجام میدم منم گفتم رو سر من دوتا شاخ می‌بینی؟ گفتم سه روز اول وقتی آب نمیخوره چجوری باید خراب بشه؟ گفتم شکایت میکنم علاوه بر پول خودم خسارت هم میگیرم چون اگه ببرم بدم درست کنن باید دوباره مواد بذارن و موهام میسوزه

به غلط کردن افتاد هی زنگ میزد بهم منم شمارشو بلاک کردم و همون دقیقه زنگ زدم صنف و همه چیزو گفتم اونام گفتن پیگیری میکنیم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊