2777
2789

سلام من روز دهم سیکلم هست . پریودی های بین 25تا32 روز دارم 

. دیروژ و پریروژ کیت گذاشتم منفی بود .یک خطی .امروز صبح گذاشتم هاله داشت 

من میخوام اقدام کنم واسه دختر 

به نظرتون تا زمانی که کیت پر رنگ میشه من هر شب اقدام کنم ؟ وقتی کیت پر رنگ شد و بعدش کمرنگ شد ،چند روز بعدش دوباره اقدام کنم ؟ میشه کمک کنید 

فاصله دوره هات چ نامنظمه چجوری از کیت استفاده میکنی ..من ۳۲الی ۳۵روزم دیدم ی هفته قبل از تاریخ پری تخمکگذاریمه 😐البته من اون ماه امتحان کردم اقدام نداشتم اخرشم نفهمیدم چی ب چیه س روز کامل دو خط شد 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پررنگ شه که پسر میشه

خوب منم میخوام وقتی پر رنگ بشه اقدام نکنم 

وقتی هاله داره اقدام کنم 

وقتی پر رنگ شد سه چهار روزی اقدام نکنم . بعدش باز اقدام منم . البته نمیدونم تا چند روز میخواپ هاله بندازه . 

فاصله دوره هات چ نامنظمه چجوری از کیت استفاده میکنی ..من ۳۲الی ۳۵روزم دیدم ی هفته قبل از تاریخ پری ت ...

اره‌ .این ماه اولین ماه که دارم از کیت اشتفاده میکنم .نمیدونمم تا کی میخواد هاله بندازه و بعدش پر رنگ بشه .از این نرم افزار های پریودی گوشیم نصب کردم ،طی دو سه تا ماه قبلیم زده 16 سیکلم تاریخ تخمک گذاریه . نمیدونم حالا ببینم میتونم موفق بشم یا نه 

اره‌ .این ماه اولین ماه که دارم از کیت اشتفاده میکنم .نمیدونمم تا کی میخواد هاله بندازه و بعدش پر رن ...

من دیدم کلا از کیت سردرنمیارم ..روز اخر پریم شروع کردم اقدام تاااااا نزدیک موعدم 

فاصله دوره هات چ نامنظمه چجوری از کیت استفاده میکنی ..من ۳۲الی ۳۵روزم دیدم ی هفته قبل از تاریخ پری ت ...

میگن وقتی هورمون به شدت بالا میره یعنی میخواد تخمک ازاد بشه ولی هنوز آزاد نشده، وقتی آزاد بشه کیت کم کم کمرنگ میشه . حالا منم بعضی هارو دیدم کیتشون زمان طولانی هاله داشت ، یا زمان طولانی دو خط پررنگ میموند، یا چند نفری رو دیدم که میگفتن بعد اینکه دو خط شد بعد چند روز کمرنگ شد،ولی باز دوباره پر زنگ‌شد 

که احتمال میدادیم شاید تخمک دوتا ازاد کرده

میگن وقتی هورمون به شدت بالا میره یعنی میخواد تخمک ازاد بشه ولی هنوز آزاد نشده، وقتی آزاد بشه کیت کم ...

دقیقا اون ماه برامنم دوبار پررنگ شد ...اون ماهیم ک حامله شدم رفتم سنو هماتوم پری ساک داشتم ک دکتر احتمال دوقلو داد ولی خب جذب شددد...منم فک کنم در ماه دو بار تخمکگزاری میکنم 

دقیقا اون ماه برامنم دوبار پررنگ شد ...اون ماهیم ک حامله شدم رفتم سنو هماتوم پری ساک داشتم ک دکتر اح ...

من از امشب برم اقدام تا زمانی ک پر رنگ شد ، 

خدا کنه گولم نزنه این کیت.از امروزم دمای بدنم رو دارم میگیرم 

شما الان حامه این یعنی ؟

من از امشب برم اقدام تا زمانی ک پر رنگ شد ،  خدا کنه گولم نزنه این کیت.از امروزم دمای بدنم رو ...

اره من همون ماه اول اقدام باردار شدم ..ایشالا ک همونی بشه ک خودتون میخواید منم خیلی دختر دوس داشتم ایشالا هرچی خیره 

یعنی زمانی که پر رنگ هم بود کیت اقدام کردین؟

نه من اون ماهی ک کیت میزاشتم اقدام نداشتم فقط برا امتحان کیت بود ماه بعدش خودم اقدام کردم کیت استفاده نکردم چون واقعا گیج میکرد ادمو