2777
2789
عنوان

دعای خیر

56 بازدید | 11 پست

امروز سوره نصر معجزه میکند

هر کسی خواهان گشایشی در کار های خود میباشد  سوره نصر را به ۴۱‌نفر بفرستد هم در ثواب خواندنش شریک میشود و هم به خواست خدا از عالم غیب فتحی و گشایشی برای او خواهدبود.

شماهم جزء ۴۱ نفری هستید که من این سوره را برای شما می فرستم .

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾ وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ 

۳تا آیه بیشتر نداره ولی کلی معجزه داره، التماس دعا ، برا من هم دعا کنید که خیلی محتاج دعای خیر شما هستم.

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاش برسه روزی ک تو امضام بنویسم در پیکر من دو قلب دارد ضربان...❤️💙میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات کوچیک کنی دوستم 🙂🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان التماس دعا 

دعا کنید اخر هفته بریم جمکران 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
پریود باشیم اشکالی داره بخونیم؟

نه

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نمیشع تفرستیم واسه کسی ک خودمون ۴۱ بار بخونیمش؟

اره عزیزم میشه فقط خودتون بخونید 

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاش برسه روزی ک تو امضام بنویسم در پیکر من دو قلب دارد ضربان...❤️💙میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات کوچیک کنی دوستم 🙂🫂
دوستان التماس دعا  دعا کنید اخر هفته بریم جمکران

ایشالااا التماس دعا

پس من میخونم

برای منم دعا کن