2777
2789

قرار امروز بیاد تو حیاط ساختمون مامانم اینا و وظیفه همسایه هاست که ناهار هم بدن، ولی گفتم از شما بپرسم اگر صدقه حساب میشه من بدم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

فکر نکنم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن باید بدید

همیشه وایب خوب به خودت بده😚✨قبل هر کارت فکر کن من پیشنهاد ازدواج پسرخالمو رد کردم با شوهرم ازدواج کردم اونم بهم خیانت کرد طلاق گرفتم با پسرخالم ازدواج کردم 💚💛🧡💙 عشق زندگیمه یار الانم 
صدقه هر کار خیری در حق یه نفر دیگه س حتی برداشتن یه پوست موز از سر راه مردم که آسیب نبینن

👍🏻🙏🏻

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

حالا صدقه چیه مگه؟ کار خیر میشه صدقه دیگ...از رو لطف دست یکی رو بگیر از خیابون رد کن میشه صدقه..حتما نباید پول بندازی تو صتدوق صدقات

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

وای نگو، بنده خدا مگه صدقه خور هست، غذا دادن به کارگر نشونه احترام به اون هست، اگر میخواست صدقه بگیره نمیومد کار کنه  

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
وای نگو، بنده خدا مگه صدقه خور هست، غذا دادن به کارگر نشونه احترام به اون هست، اگر میخواست صدقه بگیر ...

البته من به کودکان کار همیشه غذا یا خوراکی به عنوان صدقه میگیرم میدم . 

البته من به کودکان کار همیشه غذا یا خوراکی به عنوان صدقه میگیرم میدم . 

عزیزم چرا اصرار داری رو چیزی که میدی به کسی اسم صدقه بزاری هرکار خوبی قطعا عکس العملش به خودت برمیگرده.حالا اسم صدقه نزاری خیلی زیباتره چون تنرژی منفیمیده این کلمه به خیلیا.ولی اصلش کار خیر هرچیزی که باشه برمیگرده بهت 

حالا صدقه چیه مگه؟ کار خیر میشه صدقه دیگ...از رو لطف دست یکی رو بگیر از خیابون رد کن میشه صدقه..حتما ...

از چند نفر شنیدم روز اول محرم روزه بگیرین ب نیت بچه دار شدن جواب گرفتن

انشالله اگه خیر و صلاحی توش هس جواب بگیرین عزیز دل