2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر واقعا کاری نداری بی خیال 

به هر چی فک کنی همون اتفاق میفته وقتی اعتقاد داری نفرین طرف می گیره خب می گیره 

اگر بدی کردی بحثش جداست ولی اگر طرف بیماره الکی نفرین می کنه اصلا بهش فکر نکن 

نفرین ها انگار فقط برا ما مردم عادی می گیره اگر نفرین ها می گرفت که ...

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

اگه حق باشه قطعا

ولی اگه همینجوری و ناحق باشه ب خودش بر میگرده

ما ی همسایه داشتیم ب شدت مارو اذیت میکرد و ارامشمونو بهم میزد خودش و دحترشو نوش یه دفه مامانم از ته دل براشون اه کشید و نفرینشون کرد هنوزم ک هنوزه گرغتار دوا درمون خودشو نوشن

اره آه مظلوم میگیره 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

نه به نظر من هیچ تاثیری نداره.

من چند سال پیش یه نفر یه ظلم خیلی بزرگی بهم کرد. دو ماه بعدش یه موفقیت خیلی بزرگ براش پیش اومد که کاملا شانسی بود و خودش هم باورش نمیشد. از اون روزم خیلی خوش و خرم زندگی میکنه و حتی یه سنگ جلوی پاش نیفتاده

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   
بنظرت نتی میشه؟  

من اول فکر میکردم نمیشه شاید باورت نشه دو بار عکس اینجا  گذاشتم یکی دو سال پیش حالا تحفه ایم نیستم ولی هر دوبار یه چیزیم شد 

از دهنم دررفت چند بار یه چیزایی گفتم تا چند وقت دردسر برام پیش اومد. الان عکس نمیزارم و چیزی از زندگیم نمیگم ولی بازم میترسم 

چون تجربه کردم ترسیدم قبلش اصلا اصلا قبول نداشتم حس میکنم اینجا انرژی منفیش زیاده چون تعداد کاربرا هم زیاده

ماشالله 🌹

اینجا خیلیا چشمشون شوره بارها تجربش کردم

یه چیز بگم🥴 این  چیزی که رو پروفایلتع . در اصل چشم شیطانه . که به عنوان چشم زخم به ما قالب کردن بدتر انرژی منفی کسب می‌کنه . 

دستی که دوتا شصت داره هم به جا دست پنج تن میدن همینطور

دست پنج تن سادس . ✋ اینجوریه 

اگه میخوای همون لا حول و لا قوه الا... بزار رو پروفت

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

حالا تو فکرشم عوضش کنم یه عکس خوب که پیدا کنم 

❇️👍🏻👍🏻

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

مشکلاتی که برای دیگران یا ماها پیش میاد، از جای دیگه ای اداره میشه و زیاد ربطی به اینچیزا نداره 

چون حتی اگر تفرین ما هم بهشون برسه بازم عادلانه نیست 

چون ادما متفاوتن، اون فشاری که ما حس کردیم توی اون مشکل شاید برای اونا کمتر یا بیشترش حس بشه بخاطر شرایط مالی یا خانوادگیشون... 

خلاصه اینجا جای تسویه حساب نیست.. 

عدل خدا توی قیامت جلوه میکنه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️