2777
2789

بچه ها من با هر حرفی زودی میشکنم یا به خودم شک میکنم مثلا تایپیک قبل یکی گفت تو تایپیکت دروغه درحالی ک واقعی بود الان از شدت خشم دارم منفجر میشم یا یه بیماری داشتم ک علائمش بعد یکماه کم شد و دورو وریام گفتن نه تو بیمار نبودی دروغ گفتی🤕اخه اون موقع ک من فهمیدم خیلی حالم بد شده بود 

⁦→⁠_⁠→⁩

منم قبلا اینجوری بودم بعد مصیبتی که دیدم کلا خنثی شدم فحش هم بشنوم برام مهم نیست 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم قبلا اینجوری بودم بعد مصیبتی که دیدم کلا خنثی شدم فحش هم بشنوم برام مهم نیست 

اخی عزیزم چه مصیبتی اخع من هرچقدرم چالش زندگیم بیشتر بشه بیشتر رو حرفا حساس میشم

⁦→⁠_⁠→⁩

نازک نارنجی هستی

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
اخی عزیزم چه مصیبتی اخع من هرچقدرم چالش زندگیم بیشتر بشه بیشتر رو حرفا حساس میشم

من همه زندگیمو باختم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
عزیزم عشقت رفته یا خدایی نکرده فوت شده

خدا ازم گرفتش