2777
2789
عنوان

خانمهای با سیاست کمک کنن

366 بازدید | 38 پست

سلام دوستان 

پیشاپیش بابت راهنمایی هاتون ممنونم و دعاگو هستم ،

عزیزان ،مشکل من اینه اطرافیان خصوصا خانواده شوهر خیلی نوزادم رو میبوسن و آزادانه این کار میکنن ،

حتی راحت از بغل من میگیرن و انگار عروسک بازی میکنن بچه نوزاد میبوسن و بغل میکنن حتی گاهی بچه ناراحته من میخوام ازشون بگیرم اجازه نمیدن !

چیکار کنم که بدون دلخوری هم بچه رو اینقدر از من دور نکنن هم اینقدر بوسش نکنن؟؟؟

دوستان من ندید بدید نیستم فقط کافیه خدای نکرده یکیشون سرماخوردگی یا تبخال یا... داشته باشن .

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه رو بزا اتاق بگو خوابه نرین تو اتاق یا همیشه ی جای خلوت بزار پیش یه ادم مطمئن 

اصلا اهمیت نمیدن   من چون سنم کمه تحویلم نمیگیرن خیلی گستاخ شدن راحت بچم بوس میکنن گاهی لپش قرمز میشه و گریه میکنه اما بازم نمیدنش به خودم .

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
به نظرم حساس نباس

خیلی خطرناکه درسته بعضیا میگن حساسم اما واقعا بچه نوزاد ضعیفه 

فعلا باهاشون رفت وآمد نکن 

اتفاق یکبار میفته

خدای نکرده بچه از دستشون بیفته میخوای چیکار کنی

آخرش میگن میخواستی نیای

من برام مهم نبود چی میگن حتی پشت سرم گفته بودن مگه چی میشه بزاره دخترمون با بچش بازی کنه

مگه با بچه نوزاد بازی هم میکنن،امنیت بچم مهمتر بود

ولی جاریم هیچی نمی‌گفت بچه ها محکم لوپ نوزادشو می‌کشیدن بچه عصبی میشد گریه میکرد مامانش هیچی نمی‌گفت

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
دمت گرم  بی کنایه میگم واقعا سوال شد که یعنی توی افراد خانواده خودتون کسی نوزادتون رو نمیبوسه؟

نه هیچ کدوم حتی بدون اجازه بغلش نمیکنن ، اما مادر شوهرم بدون اجازه به نوزاد چیزی داد بخوره که براش مناسب نبود .

اصلا اهمیت نمیدن   من چون سنم کمه تحویلم نمیگیرن خیلی گستاخ شدن راحت بچم بوس میکنن گاهی لپش قرم ...

قبول داری که زیادی حساسی ؟

ولی درکت میکنم چون هم سنت کمه هم بچه اولته و نگرانشی 

کاریش نمیشه کرد فقط اینکه الکی بگی خوابه و اینا 

خیلی حساسی مگه بوسیدن بچه چه اشکالی داره

من پسرم مثل ماه همه بوسش میکن

سرما و تبخال هم شدحرف

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اسی به نظرم راهی که ناراحت نشن وجود نداره یا حداقل من بلد نیستم من خودمم خیلی رو بچه های نوزاد حساسم با اینکه هنوز مادر نشدم، ولی تو اطرافیانم دیدم که مادر ناچار شده تند و قاطع رفتار کنه و اطرافیان ناراحت شدن یا به قول شما انگ ندید بدیدی بهش زدن اما مادر به این چیزا توجه نکرده و آرامش خودش و نوزادش رو الویت گذاشته

شما هم میتونی با یه لحن مودب قاطع سرد و محکم بگی لطف بچه رو بوس نکن و سریع از بغلش بکشی بیرون و یا اومدن بچه رو از بغلت بگیرن مسیر دستت رو عوض کنی که یعنی نمیخوام بدم

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
فعلا باهاشون رفت وآمد نکن  اتفاق یکبار میفته خدای نکرده بچه از دستشون بیفته میخوای چیکار کنی ...

متاسفانه شوهرم خیلی وابسطشونه و حتما باید رفت و آمد باشه ، من میخوام بدونم چجوری بگم نبوسن که ناراحت نشن ، آخه واقعا جدیدا زیاد از حد انجامش میدن .