2777
2789
عنوان

خانمهای با سیاست کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 38 پست
نه هیچ کدوم حتی بدون اجازه بغلش نمیکنن ، اما مادر شوهرم بدون اجازه به نوزاد چیزی داد بخوره که براش م ...

اوهوم

سعی کن نقطه ضعف دست خانواده همسر ندی ...از خود همسرت بخواه شرایط رو مدیریت کنه ...

قبول داری که زیادی حساسی ؟ ولی درکت میکنم چون هم سنت کمه هم بچه اولته و نگرانشی  کاریش نمیشه ...

عزیزم بچه من تمام صورتش شده پره جوش شده بود الانم روی صورتش جوش داره که میخاره و اذیتش میکنه دائم بهشون چنگ میزنه .

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه شوهرم خیلی وابسطشونه و حتما باید رفت و آمد باشه ، من میخوام بدونم چجوری بگم نبوسن که ناراحت ...

شوهرت یجوری بگه ناراحت نشن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
خیلی حساسی مگه بوسیدن بچه چه اشکالی داره من پسرم مثل ماه همه بوسش میکن سرما و تبخال هم شدحرف

عزیزم ناراحت نشیا اما به نظرم شما خیلی بی خیالی اگه یه آمار از فوت نوزادان به خاطر بوسیده شدن توسط اطرافیان که مبتلا به بیماری نهفته ای مثل سرما خوردگی و یا تبخال بودن بزنید انقدررررر راااااحت اجازه بوسیدنش رو نمیدادید

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
اسی به نظرم راهی که ناراحت نشن وجود نداره یا حداقل من بلد نیستم من خودمم خیلی رو بچه های نوزاد حساسم ...

بعضیا میگن حساسم حتی دکترا هم میگن عفکنت تنفسی و ویروس هایی که توی بدن انسان بالغ هست برای نوزاد واقعا خطرناکه ، حق با شماست باید یکبار هم که شده قاطع بگم نبوسیدش . فقط میترسم داستان بشه 

ای کاش خودشون شعورش داشتن 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
بعضیا میگن حساسم حتی دکترا هم میگن عفکنت تنفسی و ویروس هایی که توی بدن انسان بالغ هست برای نوزاد واق ...

ببین مرگ یه بار شیون یه بار، نهایت داستان میشه دلخور میشن یا تهش قهر میکنن که شما میری از دلشون درمیاری وای اونا دیگه دست به بچتم نمیزنن😂بچه که شروع کرد به حرف زدن و چهار دست و پا رفتن و کلا شیرین شد اونا هم یادشون میره کلا

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
عزیزم ناراحت نشیا اما به نظرم شمار خیلی بی خیالی اگه یه آمار از فوت نوزادان به خاطر بوسیده شدن توسط ا ...

نه ناراحت نمیشم عزیزم

وقتی میبینم خانواده سالم و سلامتن چرا باید 

حساسیت به خرج بدم اینهمه بچه چطور بزرگ میشن

آدم از هر چی بدش بیاد سرش میاد

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

عزیزم ناراحت نشیا اما به نظرم شما خیلی بی خیالی اگه یه آمار از فوت نوزادان به خاطر بوسیده شدن توسط ا ...

در بهترین حالت دهن یه انسان بالغ ممکنه آفت داشته باشه که فورا انتقال پیدا میکنه و شیر خوردن برای نوزاد مختل میکنه .

نمیدونم چطور بعضیا دلشون میاد راحت بچه مردم میبوسن اونم نه یکی دوتا ، وحشتناک میبوسن تا بچه گریه کنه 

بچتم خیلی کوچولوعه ک🥺 خداحفظش کنه عزیزم  ولی مراقبش باش بیخیالِ مردم. تو زحمتشو کشیدی اجازه ن ...

کاش همه درکشون مثل شما بود ... من خیلی سختی کشیدم براش تا به دنیاش اوروم الانم جونم بهش بستس ،حتی وقتی میان نمیذارن بغلم باشه باور میکنید اذیت میشم خودم از لحاظ روحی بهش وابستم فعلا

ببین مرگ یه بار شیون یه بار، نهایت داستان میشه دلخور میشن یا تهش قهر میکنن که شما میری از دلشون درمی ...

حق با شماست ، توکل به خدا این سری میگم خواهشا نبوسیدش