2777
2789
عنوان

روابط احساسی و عاطفی با همسر

234 بازدید | 15 پست

خانمهای گل متاهل برای رسیدن به تفاهم در زمینه احساسی و عاطفی چه کارایی انجام میدید؟  چه نمره از ۱۰۰میدید به زندگی احساسی عاطفیتون به خودتون و همسرتون 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احترام گذاشتن به تصمیمات هم دیگه 

درک کردن هم 

این که همیشه خوشی نیست باید بشه غما رو سختیا رو هم باهم گذروند

مهم ترینش این یاد بگیریم مالک طرف نیستیم بخوایم براش تصمیم بگیریم نصف مشکلات حل میشه با این تفکر 

۱۰۰ میدم  خودم رو میذارم جای اون تا بتونم درکش کنم و اینکه شادی و رضایتش اولویت زندگی من هستش ...

عالی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
احترام گذاشتن به تصمیمات هم دیگه  درک کردن هم  این که همیشه خوشی نیست باید بشه غما رو سخ ...

قبول دارم

هیچ چی اصلا رابطه عاطفی نداریم همه کاری برای من میکنه ولی اصلا محبت زبانی نداره بارها گفتم ولی اخلاقش همینه ده ساله همینیم به خاطر نیاز عاطفی ازدواج کردم ولی تنهام تنها

هیچ چی اصلا رابطه عاطفی نداریم همه کاری برای من میکنه ولی اصلا محبت زبانی نداره بارها گفتم ولی اخلاق ...

خیلی سخته بخصوص اگر شما آدمی باشید برونگرا و نیاز به شنیدن داشته باشید وقتی همه کاری میکنه همون عملش یعنی تمام عاطفه زبان عشق ایشون اینه هرچند ک حق میدم نیاز به شنیدن یا گفتن بعصی حرفها داشته باشید

من هم صد میدم ،با تمام مشکلات زندگی تنها چیزی که هیچوقت بینمون اسیب نخورده ،روابط عاطفی بوده ،همیشه عزیزترین فرد زندگیم بوده وهست وبرای خوشحالیش از چیزی دریغ نکردم ،واون هم در حد توانش برام کم نذاشته ،هیچوقت سعی نکردیم همدیگر را آزار بدیم واگر ناخواسته دلخوری پیش آمده، زود از دل هم در آوردیم. 

والان با افتخار میگم ،بعد ۲۱ سال زندگی مشترک ،برای هم جون میدیم .

خیلی سخته بخصوص اگر شما آدمی باشید برونگرا و نیاز به شنیدن داشته باشید وقتی همه کاری میکنه همون عملش ...

نه اهل خیانته نه برام بدی میکنه همش اسمم تو دهنشه برا هر کاری باهام مشورت میکنه سعی میکنه من راضی باشم ولی نه اینها عاطفه نیست عشق نیست به نظرم 

من هم صد میدم ،با تمام مشکلات زندگی تنها چیزی که هیچوقت بینمون اسیب نخورده ،روابط عاطفی بوده ،همیشه ...

انشاالله همیشه عالی باشید 

نه اهل خیانته نه برام بدی میکنه همش اسمم تو دهنشه برا هر کاری باهام مشورت میکنه سعی میکنه من راضی با ...

بسته به نوع تربیتش این مدلی تا حالا مشاوره هم رفتید؟والا همه توجهش سمت شما

بسته به نوع تربیتش این مدلی تا حالا مشاوره هم رفتید؟والا همه توجهش سمت شما

نه مشاوره نرفتیم ده ساله من احساس تنهایی میکنم میسوزم و میسازم به خاطر زندگیم و به خاطر خوبی هاش 

نه مشاوره نرفتیم ده ساله من احساس تنهایی میکنم میسوزم و میسازم به خاطر زندگیم و به خاطر خوبی هاش&nbs ...

خوب وقتی میگی خوبی داره قطعا مشاوره کمک کننده برا جفتتون

عزیزدلم سلام😍امیدوارم در این ثانیه ای که داری پیامم رو میخونی لب هات خندون باشه و دلت شاد❤😍🌱

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،بصورت آنلاین یعنی باچت و ویس در تمام پیامرسان ها(ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ،تلگرام وایمو)ارائه خدمات میدم حضورتون،من معمولا ویس میدم شما میتونین بصورت تایپ یا ویس باهام ارتباط برقرار کنین😍👌

مشاوره خانواده👨‍👩‍👧‍👦 در زمینه های:همسرداری_اختلافات زناشویی_فرزندپروری_آموزش جذب همسردلخواه_مهارت های افزایش اعتماد بنفس و عزت نفس و....

مشاوره حقوقی ⚖در حوزه خانواده(طلاق،مهریه،نفقه،جهیزیه،ارث،نسب،قیمومت،ولایت،حضانت و...)

تنظیم انواع دادخواست و لایحه واظهارنامه بصورت نیم بها و در اسرع وقت🤩

✅خبر عالی تر اینکه حق المشاورتون رو میتونین بعد اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین😍😍😍

✔جلسه یکساعته مشاوره خانواده👨‍👩‍👦‍👦 ۷۹ تومن

✔جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده👨‍👩‍👧‍👦 ۵۹ تومن

✔جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۶۰ تومن

🔵بابت هر دومعرفی یه جلسه یکساعته رایگان به ارزش ۷۹ هزارتومن هدیه بگیرین🤩🤩🤩

شماره همراهم:

09199541937☎️

✅لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی مطالب همسرداری،فرزند پروری و عزت نفس گذاشته میشه+ اسکرین شات رضایتمندی مراجعین و فیش های واریزی

https://eitaa.com/moshavere_online📱

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online