2821
2789
عنوان

چی خوراکی خریدید پشیمون شدید از پول دادنش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 65 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لاته

اسپرسو

قهوه 

آمریکانو

یعنی افتضاااااحن افتضاح

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

یبار رفتم رستوران چینی غذا هاش مزه دنبه میداد

یبار دیگه هم رفتم کافه یه قهوه موکا سفارش دادم قیمتا داخل منو نبود بعد دادن کارت دیدم ۸۰ تومن کشید قضیه برا ۳ سال پیشه اون موقع گرون ترین قهوه موکا ۲۰ تومن بود

نخوردم ی بار از ی جا فست فود گرفتیم ک کیفیتش خوب نبود بعدم دهن طرف صاف شد و خب پولو برگردوند:/

کسی که براش کار میکرد حاضر بود عوضش کنه. همین صاحب کافش طوری بلند صدام کرد که همه فهمیدن:/ گفت خودتون انبه بستنی سفارش دادین. مظلوم برگشتم سرجام نشستم.

من برا جوانه گندم😂 الانم در کمد گذاشتم موندن

بیار بدخ من

چرا استفاده نمکنی

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

با شوهرم رفته بودیم اکبر جوجه بخوریم بعد خیلی چرب بود و محیط رستورانه هم خوشمون نیومد نخوردیمش اومدیم بیرون

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز