2777
2789
عنوان

بنظرتون تلافی کنم یا نه؟

170 بازدید | 17 پست

تولد خودم خرداد بود شبش خانوادمم اومدن کادو اوردن یه کیک نرفت بخره.روز زن الکی یه بحث انداخت کلا قهر شدیم کادو نداد.سالگرد عقدم همینطورچیزی نگرفت امسال.فردا تولدشه بنظرتون من تولد بگیرم خجالت بکشه یا نگیرم مرد جماعت خجالت نمیفهمه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان اینم بگم تولدم تا غروب یه استوری نذاش یا تبریک بعد ک خودم گفتم گفت ببخش درگیر بودم بخدا. کارجدید راه مینداخت واقعا شلوغ بود اما من خیلی ناراحت شدم ک یه لحظه ام یادش نیفتادم ی تبریک بگه. ولی سه روز قبل تولدم برد کنسرت همین.

الان یه کیک مینی بگیرم دورهم یا انگار نه انگار ک تولدشه؟

عزیزم مردها مثل ما خانم ها احساساتی نیستن

سورپرایزش کن اینجوری حال خودتم  خوب میشه🤗

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

نگیر عزیزم

خونواده شوهر من کلا تو فاز این چیرا نبودن و شوهرم بلد نبود.دو سه سال مناسبتا براش کادو گرفتم یاد گرفت.ولی الان که میدونه اگه یکبار کادو نده منم مناسبت بعدی کادو نمیدم بهش

چند ساله ازدواج کردین؟ و اینکه قبلا مناسبتها بهت کادو و جشن میگرفت یا نه؟ اگه که قبلا کادو و جشن میگرفته و امسال نگرفته تو هم نگیر تا تلافی بشه اگرم سال اولتونه حتما براش جشن تولد وکادو بگیر تا اونم یاد بگیره شاید بلد نیست

ای خدا دلگیرم ازت 💔 ای زندگی سیرم ازت 🥲

من میگفتم فقط یه مینی کیک بخرم کادو ندم بهش ولی اونم دلم‌نمیادبراش 😂😂

همون یه کیک کوچیک بگیر غافلگیرش کن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹