2777
2789

بچه من اورتودنسی دارم ماهی یکبار باید برم پیش دندون پزشکم تا 4 ماهگی بچم انشالله براکت ها رو باز می کنم ولی امشب یه استرس خیلی شدید گرفتم که اگه بچه فقط شیر خودم و بخوره چجوری برم دندونپزشکی شما ها اگع کاری بیرون داشتید نوزادتون و کجا می زاشتین

مادر با همسرتون نمیتونن بمونن پیشش؟ ؟ بدوشین با شیشه

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرت رو بدوش بریز داخل شیشه همراه نی‌نی ببر خونه مامانت یا مادرشوهرت

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

عزیزم حالا ماهی یباره بچتم میبری قبل اینکه بری داخل شیرش میدی

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

پسرم ۳ماهشه کاری داشته باشم شیرش میدم میذارم پیش همسرم سعی میکنم قبل دوساعت برگردم

ولی اگ بیشتر طول میکشید میدوشیدم تو شیشه همسرم بهش میداد

ک الان متاسفانه شیشه نمیخوره☹️

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
مادر با همسرتون نمیتونن بمونن پیشش؟ ؟ بدوشین با شیشه

باید همین کار و کنم ولی الان نمی دونم هورمون بارداریم قاطی شده استرس شدید گرفتم که اون دوساعت که پیش بچم نیستم اگه اتفاقی براش بیفته چی  

نی نی و یک همراه با خودت ببر 

قبل اینکه نوبتت بشه ، بهش شیر بده 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

قبلش سیرش میکردم پیش مادرم میذاشتم.اولین بار ۱۰ روزش بود رفتم بخیه هامو کشیدم

شیرش دادم رفتم برگشتم خواب بود

ولی شیرت بدوش بذار ک با شیشه یا قطره چکان بدن بهش

یا شیرخشک کمکی بده بهش این مواقع خیلی راحتیا

من کمکی میدادم از اول

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
باید همین کار و کنم ولی الان نمی دونم هورمون بارداریم قاطی شده استرس شدید گرفتم که اون دوساعت که پیش ...

استرس نداره گلم شما هم نیاز داری به کارات برسی 

اگه خودتو محدود کنی افسرده میشی. 

حتی هراز گاهی بده همسرت نگه داره برو خرید. 

نباید همیشه خسته باشی. 

همسرت هم یاد میگیره مسئولیت پذیر بشه

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
عزیزم حالا ماهی یباره بچتم میبری قبل اینکه بری داخل شیرش میدی

ماشینم خوبه ولی چون شوهرم راضی نبود اورتو کنم همین الانشم زیاد غر می زنه نمی دونم اصلا می تونه بچه رو تو ماشین اروم نگه داره یا نه