تینا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 319 عنوان تست پاپ اسمیر 958 بازدید | 42 پست من بعد سالهاا میخوام برم پاپ اسمیر، بقدری میترسم که حد نداره، دکتر بهم گفت قبلش مسکن بخور و آرامبخش لطفاًاا اگه راهی بلدین که اذیت نشم بگید 1402/04/05 | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناروینم عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 19802 کلا ۳۰ ثانیه طول میکشه بابا الکی قرص نخور ....من استرس وحشتناک داشتم ولی انجام دادم چیزی نبود 💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
__atashak__ عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 3860 ول کن توروخدا پاپ اسمیر اصن درد نداره که الکی قرص نخوررررر
لیلیوون عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1494 منم میترسم .انقد برام بد جا انداختن اسمش میاد تپش قلب میگیرم.اولین بار همینجا پرسیدم یکی گفت درد داره یکی گفت خون میاد تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
تینا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 319 منم میخام برم اولین باره اصلا نمیدونم چطوریاس چرا میترسی ؟ یه تجربه بددارم، بار اول که انجام دادم تازه عروس بودم و هنوز دختر بودم خیلبی خونریزی کردم و درد وحشتناکدیگه ده ساله نرفتم
توسکاوترنج عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1645 مگه می خوای زایمان طبیعی کنی یا عمل قلب باز الکی بزرگش نکن هر سال برو انجام بده از سرطان رحم ۵ تا ده سال اینده خبر میده کمتر از یک دقیقه زمان می بره ،یه چیزی مثل گوش پاک کن روی دیواره رحم میکشه ،تمام
اسکارلت_رت عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3913 چطوری میگین درد نداره؟ من که ی بار رفتم بد بود اذیت شدم ولی اسی بار اولت که نیست نترس بابا من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید
تینا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 319 منم میترسم .انقد برام بد جا انداختن اسمش میاد تپش قلب میگیرم.اولین بار همینجا پرسیدم یکی گفت درد دار ... متاسفانه برای منم همینطوربود برای همین دیکه نرفتم
تینا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 319 مگه با معاینه اول ازدواج فرق داره ؟ من فک میکردم در همون حده بله یکم داخلی تر هست، یه وسیله مثل گوش پاک کن میکشن به دهانه رحم و سلول های دهانه رحم جمع میکنن🫠
اسکارلت_رت عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3913 من منشی بی ادبش اومد تو نگاه کرد قشنگ نگاه میکرد زن بودا ولی بهر حال. من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید