دختر من ۱۴ماهشه از صبح ک بیدار میشه تا موقع خواب فقط آویزون من میشه و اینقد نق میزنه دیگه ب جنون رسیدم هیچ کاری نکنم بغلش کنم باز گریه و صدا میده خسته ام چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولا که آخرشب یعنی ده دقیقه شاید قبل خوابش ، سوپ یا یه خرده از غذای شب رو بهش میدادم تا سیر شه . بعد نصفه شب که میگفت شیر بده، بدون اینکه حرفی باهاش بزنم میزاشتمش روپام تکون میدادم تا میخوابید. چهارپنج روز خیلی اذیت شدم ولی بعدش کلا شب تا صبح میخوابید حتی برا اب خوردنم بیدار نمیشد
اولا که آخرشب یعنی ده دقیقه شاید قبل خوابش ، سوپ یا یه خرده از غذای شب رو بهش میدادم تا سیر شه . بعد ...
چن وقتگی قطع کردین؟
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
والا همچین نبود رفتیم تولد اومدیم اینطوری آویزون شد اسپند هی دود میکنم فایده نداره
حذر امام جواد براش بخر گردنش کن
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
عزیزم تاپیک اول نوشتید حساسیت به پروتویین گاوی داره
احتمالا تو تولد کیک نخورده؟
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏