2777
2789
عنوان

مامانای ک بچه کوچیک دارن لطفا راهنمایی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بیدار میشه چطور آرومش کنم 

اولا که آخرشب یعنی ده دقیقه شاید قبل خوابش ، سوپ یا یه خرده از غذای شب رو بهش میدادم تا سیر شه . بعد نصفه شب که میگفت شیر بده، بدون اینکه حرفی باهاش بزنم میزاشتمش روپام تکون میدادم تا میخوابید. چهارپنج روز خیلی اذیت شدم ولی بعدش کلا شب تا صبح میخوابید حتی برا اب خوردنم بیدار نمیشد

دو سه شب فقط آب دادم خوابوندم اون شبا تا بخوابه خیلی طول کشید و من خسته تر 

تا مدتها بعد فطع شیر همینه .ولی باید بزرگ شه ک خوب شه،پسر من تا ۳سالگی یا بیتر شبا خاب درشت نداشت ،روزا هم بیخود نق میزد

اولا که آخرشب یعنی ده دقیقه شاید قبل خوابش ، سوپ یا یه خرده از غذای شب رو بهش میدادم تا سیر شه . بعد ...

چن وقتگی قطع کردین؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
والا همچین نبود رفتیم تولد اومدیم اینطوری آویزون شد اسپند هی دود میکنم فایده نداره

حذر امام جواد براش بخر گردنش کن 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
چیکار کنه از صبح تا شب سره کاره خسته کوفته میاد خونه  واقعا ب اون دیگه نمیرسم ن غذای درست حسابی ...

شبا بده اون نگه داره حداقل یه شب درمیون

یکیتون بره اتاق بچه اون یکی اتاق خودتون بمونه

اینجوری یه شب در میون یکیتون استراحت میکنه

و اینکه روزا حتما برو خونه مادری خواهری جایی که راحتی و گاهی هم به شوهرت بگو کارو تعطیل کنه بچه رو ببره پارک

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
یک سال و دو ماهش بود

اهان من شنیدم هفت هست ماهگی قط کنن

عزیزم تاپیک اول نوشتید حساسیت به پروتویین گاوی داره

احتمالا تو تولد کیک نخورده؟ 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏