2777
2789

توروخدا بهم بگید اون بچه هایی ک موقع تولد بهشون اکسیژن نمیرسه یا مثلا بادستگاه بجه رو میکشن بیرون بعدا چه مشکلی براشون پیش میاد؟؟؟هرمشکلی که موقع دنیا اومدن دراثر نرسیدن اکسیژن پیش میاد یا تو اطرافیانتون دیدین  حتی خیلی کوچیک برام بنوسید 

ممنون ازتون

معمولا فلج مغزی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچه خواهرمو تا دنیا بیارن طول کشید،زایمانش سخت بود...بچه نفس نداشت...احیاش کردن...الان دو سالشه..فوق العاده زرنگ و شیطون...خدا رو شکر چیزیش نشد

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕

پسر من حین زایمان ضربان قلبش افت کرد و سزارین اورژانسی شدم.بعد سریع بردنش ان آی سی یو و یک ساعت تو دستگاه اکسیژن بود.همین.

ولی دخترم وقتی دنیا اومد و پرستار اومد دیدش گفت دست و پا و لبش کبوده.بردنش ان آی سی یو افت اکسیژن داشت و دو روز بستری بود تو دستگاه اکسیژن.وقتی خوب شد مرخص شد.و الان خداروشکر هردو خوبن.

اگه زود متوجه بشن و مراقبتها شروع بشه شکلی پیش نمیاد

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰
من بچه خواهرمو تا دنیا بیارن طول کشید،زایمانش سخت بود...بچه نفس نداشت...احیاش کردن...الان دو سالشه.. ...

خدا حفظش کنه

دقیقا بچه منم همینطور بود

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓