2777
2789
عنوان

چرا خودکشی حرامه؟

1106 بازدید | 138 پست

من به خودکشی فکر نمیکنم

اما واقعا برام سواله که چرا حرامه؟ خواهشا از خرافاتو اینا صحبت نکنین

چرا وقتی کسی جسم و روحش در عذابه و میدونه اگه زنده بمونه بیشتر زجر میکشه و ممکنه دیگرانم آزار بده نباید خودکشی کنه؟

🦦

کاش حلال بود خسته شدم از زندگی

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که ساختت حتما یه چیزی میدونسته که برات ممنوعش کرده

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

جالبه که عرفانی نگاه کردنی و حتی دین های دیگه هم بد میدونن انگار خودتو نیمه تمام میزاری برای بقیه و خودت انگار بعدش اگه واقعا وجود داشته باشه روحت عذاب میکشه که چرا ماموریتش رو‌تموم نکرده

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫