2777
2789
عنوان

خیلی خانواده‌ شوهرم اذیتم میکنه

1069 بازدید | 27 پست

سلام من 3تا خواهر شوهر دارم همه خوبی به مادر شوهرم کردم مادرشوهرم همیشه پشت دختراش میگیره یه بار پشت منو نگرفته و همیشه تیکه بارونم می‌کنه و این منو ناراحت میکنه.چرا باید اینطوری باهام رفتار کنه؟

میبینمشون بی محلی بهم میکنه مادر شوهرم چون خواهر شوهر کوچیکم تیکه میندازه و من ازش خوشم نمیاد جوابش نمیدم به شوهرم میگم جوابش بده به من مادر شوهرم میگه هرچی میگه کوچیکه تو هیچی نگو.همشم از دختراش الکی جلو من تعریف میکنه 

عزیزم بهتون بی احترامی میکنن‌نرید 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کپی مادرشوهر منه ولی من اصن رفتاراش برام مهم نیست و باهاشون قطع ارتباطیم و از این خیلی میسوزه خداروشکر شوهرمم حمایتم میکنه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

رفت و امدتون رو کمتر کنید گل

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
کپی مادرشوهر منه ولی من اصن رفتاراش برام مهم نیست و باهاشون قطع ارتباطیم و از این خیلی میسوزه خداروش ...

ما هرچی نمیریم همش میاد خونمون دارن عذابم میدن خیلی اذیتم میکنه خدا جوابش بده

عزیزم بهتون بی احترامی میکنن‌نرید 

نمیشه دورت بگردم شوهرم طوریه که باید هرشب ب خانوادش سر بزنه اگرم نرم شوهرمو یاد میدن تنها بره میترسم ولش کنم نمی‌دونم چه کار کنم خیلی تنها موندم 😭

چ پررو

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

اونو که خدا جوابشو میده شک نکن 

یه خواهرشوهرایی گیر دختراش بیوفتن

زنگ میزنه که بیاد بگو میخوام برم فلان جا بپیچون

خدا از سر تقصیراتش نگذره 

بدتر دختراش ازدواج کردن خیلی خوشبختن سرش کرده تو زندگی ما همش منو میچزونه میگه همش دخترام خوبن دخترام الن ولی من هرکاری براش کنم یه تشکر نمیکنه محل بهم نمی‌دن و عذابم میدن جلو من همش میگن اخی کاشکی خواهری داشتی نداری نمیدونی خواهر داشتن چه نعمته

نمیشه دورت بگردم شوهرم طوریه که باید هرشب ب خانوادش سر بزنه اگرم نرم شوهرمو یاد میدن تنها بره میترسم ...

شوهر منم همین بود من رابطمو کمتر کردم 

بهش گفتم خواستی تو‌بری برو 

ولی من نمیام 

یکبار رفته بود اینقدر تو گوشش خونده بود که نگو 

خودش فهمیده بود 

بدون من دیگه نمیره اتفاقا یوختایی دورهم جمع هستن اصلا حوصلشونو ندارم 

میگم برو خودت منو ول کن 

هر کاری میکنم نمیره 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.