2777
2789

سلام🥺 

تو رو خدا یکی به من بگه برای کنکور هنر دقیقا چی باید بخونم ، از معلم ها میپرسم میگن ما نمی‌دونیم ، تو گوگل میزنم اصلا درست توضیح داده نشده . اطرافم هم هیچ کس کنکور هنر نداده😭 

واسه رشته های نظری کلی اطلاعات تو اینترنت هست ، ولی برای رشته های هنر هیچی نیست🥲

کدوم رشته ای؟ 

من بیشتر از طراحی دوخت اطلاعات دارم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میخای بدونی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

کنکوره هنر کتاب نداره کتابخونه هنر عضو بشو هر چی دم دستت میرسه بخون من کنکوره هنر دادم هر چی کتاب بود خوندم ولی موسیقی رو نتونستم بخونم هر چی نمیخوای اصلا نخون اول ببین چی میخوای همونارو بخون و عمومیارو خیلی قوی کن اونا مهمتره 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
گرافیک هستم ، کنکور هنر که واسه همه رشته هاست ، فرق داره هر رشته ای؟

نه عزیزم عمومیش که یکیه عملیشو گفتم 

من خودم بدون کنکور رفتم چون طراحی دوخت کنکور نداشت از معدل بود ولی عمومیتو خیلی قوی کن 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
چه کتاب های بخونم ، می‌خوام رشته انیمیشن سازی بخونم که خیلی سخته و پذیرش کم داره😬 

فک کنم باید رتبت زیر ۱۰۰ بشع بتونی دانشگاه خوب بری 

دقیق نمیدونم کدوم تخصصی ضریب بالا تری دارع 

ولی تو گوگل هست 

درک عمومی هنر مهمه ب گمونم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نه عزیزم عمومیش که یکیه عملیشو گفتم  من خودم بدون کنکور رفتم چون طراحی دوخت کنکور نداشت از معد ...

وای دقیقا مشکل اینه که الان عمومی ها رو از کنکور حذف کردن و نمره عمومی از امتحان های پایانی تاثیر می‌پذیره