2777
2789
عنوان

میخوام وکیوم زنانه بخرم .کسی خریده راهنمایی میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9951 بازدید | 55 پست
اره لیوانش ترجیحا سبک باشه ک خوب وایسته یکی دوبار روی پاهاتون پشت ساق پا ران پا انجام بدین دستتون می ...

من نفهمیدم. میشه یواش یواش توصیح بدی؟  هویجو باید بذاری تو لیوان ؟ بادکش ینی چی اصن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت تاحالا انجام دادی؟نتیجه گرفتی؟

من نه ولی دوستم انجام داد و واقعا بزرگ شد معجزه وار ،من برای پا درد و کمر درد و درد ناحیه پشت و برای کوچیک کردن شکم واس خودم و اطرافیانم انجام میدم 

من نه ولی دوستم انجام داد و واقعا بزرگ شد معجزه وار ،من برای پا درد و کمر درد و درد ناحیه پشت و برای ...

کوچیک کردن شکم😞

ما میخایم بزرگ شه🫠

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
من نفهمیدم. میشه یواش یواش توصیح بدی؟  هویجو باید بذاری تو لیوان ؟ بادکش ینی چی اصن

هویج رو حلقه میکنی و روی هر حلقه هویج سه تا دونه کبریت میزاری ب طور ایستاده مثل شمع روی کیک بعدش میزاریش روی سینه رو روشنش میکنی وقتی شعله کشید سریعا لیوان رو به صورت برعکس میزاری روش ،و اروم فشار میدی ک هوا نره داخل ی سرچ هم بزنی میاره تو اینترنت

هویج رو حلقه میکنی و روی هر حلقه هویج سه تا دونه کبریت میزاری ب طور ایستاده مثل شمع روی کیک بعدش میز ...

اها. بعد چند دیقه لیوانو بر میداری؟ بعد کبود نمیشه ؟ اخر برای بزرگ کردن یا کوچیک کردن؟ چجور سینه رو بزرگ میشه شکمو کوچیک؟؟

من با توصیح اون خانم نفهمیدن هویج و اینا ولی کلا بادکش اینطوریه ما انجام میدیم 

با قیچی ی پنبه بگیر نگه دار الکل بزن بعد اتیشش بزن تند تند بزنش تو لیوان ک داغ شه سریع لیوان و بزار رو پوست 

خیلی سریع باید انجام بدی 

رو پشتمون ک ما میزاریم یکم دردم داره دیگه سینه ک بحثش جداس 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
کوچیک کردن شکم😞 ما میخایم بزرگ شه🫠

برای شکم کوچیک میکنه چون شکم سردی و باد جمع میشه و این کار هم باعث خارج شدن باد میشه هم چربی ها رو اب میکنه ولی سینه بحثش فرق میکنه برای سینه بادکش باعث بزرگ شدن میشه دوست خودمو دیدم واس همین مطمینم اونم سینه هاش ۶۰,۶۵بیشتر نبود ی دوره بادکش کرد الان قشنگ ۷۵تو پر سفته