2777
2789

شایع:تو جات تو همین بغلِ بگو خب🫂

مجید رضوی:اونی که واقعی عاشقته منم منم منم.....❤️

شادمهر: اتفاقی یه بار رد شدم از اون خیابون دیدمت یخ زدم چه پیر شدیم ما هر دوتامون💔

حالا شما بگین

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

نشدبت بگم بمون من میرم نشد بت بگم میریمیمیرم

همه چی به ت‌‌‌‌.....خ.مم ولی به چشای تو‌مگه میشه گفت نه

رودراگی فک‌میکنی کل شهرم هولتن

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره...

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
نشدبت بگم بمون من میرم نشد بت بگم میریمیمیرم همه چی به ت‌‌‌‌.....خ.مم ولی به چشای تو‌مگه میشه گفت ن ...

ادامش

نمیخوام ببینم کسیم دیگه کارامم ندارن بیبی ربطی بت 

اینم ته بت ماست 

هردومون پر زخمیم منو تو‌رز وحشیم فقط ی معحزست اینکه ما ی روزی همو ببخشیم

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

شادمهر: اون روز میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوست دارم به این فکر کنی چی موند ازت برام به این فکر کنم بدون تو کجام

مجید رضوی :واسه چشمای قشنگت که دلم رفته موهات چه خوشگله چه فرفری چه لخته💓

ناصر زینعلی : دلبر ناب دلم با چشمای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیونشم ای وای من😍