2777
2789

نظرتون رو در مورد چشم زخم بگین
یه جمله ای هست از پیامبر: 

قبرستان پر از آدمایی هست که به خاطر چشم و نظر بد مردن.
خیلی فکرم رو به خودش مشغول کرده این جمله. اصلا مذهبی نیستم، ولی بعضی اعتقادات رو اجداد ما داشتن که ماهم اون اععتقادات رو داریم و خیلی عجیبه که بشر از اول اعتقاد به چشم زخم داشته. حتما چیزی هست واقعا....

بله اعتقاد دارم 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد درصد!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

خب الان یک چیزای دیگه هم میگن جذب انرژی و از این حرفا. این انرژی حتما روی آدم ها تاثیر میزاره 

شما یکی کنارت بشینه مدام گلایه و گریه و شکایت کنه حال روحیت بهتر میشه تا اینکه یک آدم شوخ طبع ؟؟ 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

من تازه عقد کرده بودم چندوقت بعدش منو شوهرم مریض شده بودیم بدحور دوماه درگیر بودیم همش هی بیمارستان دکترا هم تشخیض نمیدادن چیه درحدی که خون بالا میاوردم

ریلکس باش دوست من کمی ارام باش پلیززززززز😁🥰