2777
2789
عنوان

شما عصرونه چی میخورید که تا وقت شام گشنه تون نشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 89 پست
یه بشقاب پر گیلاس و انگور خوردم بازم گرسنمه🤦🏻‍♀️🤣 چون قرص زینک میخورم خیلی گرسنه ام میشه در طول ...

میوه قندش بالاس کم بخور 

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میوه نون پنیر و گوجه خیار کیک و چای 

فقط یبار پنیر و خیار و گوجه با نون بربری خوردم

به معده ام نمیسازه🤦🏻‍♀️

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من از وقتی دیدم همه دور و برم کبدشون چرب شده، ترسیدم. الان چند روزه تو ترکم. هیچی نمیخورم توام نخور

منم جدیدا خیلی ترسیدم مریضی زیاد شده .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خرما گردو چایی

خرما و گردو رو اصلا یادم نبود

حتما امتحان میکنم

ممنون

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کیک و قهوه یا شیر یا چایی

یا میوه

امروز شیرقهوه درست کردم برا بار اول بد نبود اما سردرد گرفتم بعدش

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤ 
خدا بهتون سلامتی بده عزیزم بخاطر تنقلات کبدشون چرب شد؟ من بی رویه دارم تنقلات میخورم هرروز کیک؛هر ...

همچنین شما عزیزم.

والا مادرم ماه پیش رفت سونو داد، بعد پزشک گفت کبدت گرید یک ، چرب شده. خالا مامانم اصلا اهل چربی وشیرینی نیست. خواهرم فرداش کفت منم برم سونو بدم اونم گرید دو بود.

فقط من که از همه بیشتر شیرینی و چربی خوردم سونو ندادم و خیلیم میترسم. شجاعت سونو دادن ندارم، ولی مادرم چربی و شیرینی رو یک هفتس محدود کرده. 

شما مثلا تو یک روز چقدر شیرینی و چربی میخوری ؟ چه چیزایی؟

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

خرما و گردو رو اصلا یادم نبود حتما امتحان میکنم ممنون

❤️

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
یه بشقاب پر گیلاس و انگور خوردم بازم گرسنمه🤦🏻‍♀️🤣 چون قرص زینک میخورم خیلی گرسنه ام میشه در طول ...

ما ھم عادت ب عصرونہ داریم ۔

غیر از کیک و شیرینی  و چای ۔ چیزای صبحانہ ھم میخوریم مٹلا نون و مربا ۔ پنیر گوجہ خیار ۔ نیمرو ھر چی شد😂

امروزم عصرونہ  آش رشتہ درست کردم 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
سالاد ماکارونی یا یه سانویج کوچولو یا یه خورده غذای از شب مونده میخورم😁

نوش جون

سالاد ماکارونی هم برای عصرونه عالیه😍