من معمولا تنقلات میخورم(چای و کیک/چیپس وپفک/بستنی و..)
ولی خب گشنه ام میشه؛تنقلات هم ضرر داره هرروز
چی درست کنیم هم مقوی باشه هم تا شام ادم رو سیر نگه داره؟
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من امروز رفتم رو ترازو دیدم ۵ کیلو چاق شدم. دیگه عزمم جزم کردم برم تو رژیم. ازون ور چربی خونمم ...
نوش جان🤣🤣بجاش شام رو سبک تر بخور
من کلا نمیدونم چمه هرچی میخورم باز گرسنمه🤦🏻♀️🤣
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
موز با کره بادام زمینی قبل باشگاه چون رژیمم بعد باشگام فیله یا تخم مرغ یکی دوساعت بعدم شام
خیلیم عالی
کره بادام زمینی رو هم یادم باشه برم بخرم😅
چندروز یدونه تخم مرغ ابپز با یدونه سیب زمینی ابپز و سس مایونز میخوردم
تپل شدم دیگه گذاشتمش کنار😅
ولی صورت رو هم خیلی تپل میکنه این ترکیب