2777
2789
عنوان

شما عصرونه چی میخورید که تا وقت شام گشنه تون نشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 89 پست
منم جدیدا خیلی ترسیدم مریضی زیاد شده .

من حتی شجاعت اینو ندارم سونو بدم، همینطوری فقط همراه بقیه چربی و شیرینی رو کم کردم. همه غذاها بی مزه و بیخودی شده اما چاره نیست. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

همچنین شما عزیزم. والا مادرم ماه پیش رفت سونو داد، بعد پزشک گفت کبدت گرید یک ، چرب شده. خالا مامانم ...

ببخشید میشه بپرسم مادر وخواهرتون علائم خاصی داشتند یا همینجوری رفتن سونو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز رفتم رو ترازو دیدم ۵ کیلو چاق شدم. دیگه عزمم جزم کردم برم تو رژیم. ازون ور چربی خونمم ...

نوش جان🤣🤣بجاش شام رو سبک تر بخور

من کلا نمیدونم چمه هرچی میخورم باز گرسنمه🤦🏻‍♀️🤣

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببخشید میشه بپرسم مادر وخواهرتون علائم خاصی داشتند یا همینجوری رفتن سونو؟

همینطوری اونجا آزاد درخواست سونوی کبد و کلیه و صفرا داده بودن‌ . نه هیچ علامتی... خواهرم خیلی تعجب کرد...

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

موز با کره بادام زمینی قبل باشگاه چون رژیمم بعد باشگام فیله یا تخم مرغ یکی دوساعت بعدم شام

خیلیم عالی

کره بادام زمینی رو هم یادم باشه برم بخرم😅

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

https://rubika.ir/pardisgalery

ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 

اجناسمون متنوع و قیمتامون خیلی مناسب چون سود کارمون کم خودم هم میارم در خونتون ارسال رایگان

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 
از باشگاه میام سیب زمینی وتخم‌مرغ میخورم عصرا🤕

چندروز یدونه تخم مرغ ابپز با یدونه سیب زمینی ابپز و سس مایونز میخوردم

تپل شدم دیگه گذاشتمش کنار😅

ولی صورت رو هم خیلی تپل میکنه این ترکیب

همینطوری اونجا آزاد درخواست سونوی کبد و کلیه و صفرا داده بودن‌ . نه هیچ علامتی... خواهرم خیلی تعجب ک ...

گرید یک ودوتا حدودی قابل کنترله  چای سبز روزانه یک فنجان خوبه

چاق نمیشی اینا رو میخوری؟؟  

۵کیلو اضافه کردم

میخواستم چاق بشم لاغر شده بودم و بهمم نمیومد

الان دیگه میخوام توی همین محدوده وزنی بمونم

دیگه از ۶۸بالاتر نمیرم هرچی بخورم