من معمولا تنقلات میخورم(چای و کیک/چیپس وپفک/بستنی و..)
ولی خب گشنه ام میشه؛تنقلات هم ضرر داره هرروز
چی درست کنیم هم مقوی باشه هم تا شام ادم رو سیر نگه داره؟
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
سالاد ماکارونی یا یه سانویج کوچولو یا یه خورده غذای از شب مونده میخورم😁
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
من از وقتی دیدم همه دور و برم کبدشون چرب شده، ترسیدم. الان چند روزه تو ترکم. هیچی نمیخورم توام نخور
خدا بهتون سلامتی بده عزیزم
بخاطر تنقلات کبدشون چرب شد؟
من بی رویه دارم تنقلات میخورم
هرروز کیک؛هرشب فالوده بستنی؛ایستک؛دنت؛لواشک و....
باید جلوی خودمو بگیرم وگرنه قطعا کبدم چرب میشه
من امروز رفتم رو ترازو دیدم ۵ کیلو چاق شدم. دیگه عزمم جزم کردم برم تو رژیم. ازون ور چربی خونمم یکم بالاست و دیگه گفتم این تو بمیری ازون تو بمیری ها نیست.
خلاصه عصری گرسنه شدم. رفتم یه تیکه بزرگ نون روغنی(کره ای) گرم کردم و نوش جان کردم🤣