2777
2789
عنوان

موش اومده خونمون بیایین لطفا

208 بازدید | 22 پست

سلام

حدودا ۶روز پیش یه موش دیدم تو آشپزخونه 

چندتا چسب گذاشتیم گیر نیفتاد

پریروز تمام درزای دیوارا و سوراخای ممکن رو پوشوندیم با سیمان

دیروزم پشت یخچال و گاز و لباسشویی سم گندمی موش ریختم

ولی خب نگاه میکنم دست نخورده موندن

از وقتی که سوراخارو گرفتیم من جاهایی که قبلا فضله موش ریخته بود رو الان نگاه میکنم هیچی نیست

ممکنه تو همون سوراخ دیوار آشپزخونه بوده باشه و همونجا مونده باشه یا هنوز تو خونه ست بنظرتون؟

لطفا مدافع حقوق موشا که میگن وای چسب گناه داره وای سم گناه داره وای موشم جانداره تو تاپیکم نیان

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

طرف دار موش فاضلاب  😵‍💫

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید همون تو دیوار مونده 

آخه شوهرم فلش گوشی رو انداخت تو اون سوراخه گفت هیچی نمیبینم هیچی نیست

ولی دم همون سوراخه یه تیکه نون کوچولو و یه برگ خشک بود

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

شاید رفته بیرون.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
چسب موش خیلی خوبه ما موش اومد همشونو گرفت

پس چرااین لعنتی گیر نیفتاد

هررررچی بگی گذاشتم رو چسبا

کره بادوم زمینی بیسکوییت گردو دنبه پنیر

ولی انگار نه انگار

احتمالا قبل اینکه درزارو بگیرین رفته بیرون

وای خداکنه

خونم جهنمه همه چی رو ریختم وسط بلکه بیاد بیرون

حالام میترسم هرچی از زمین بردارم یه موش از زیرش بزنه بیرون

روی چسب پفک بریز اگر باشه حتما برای خوردنش میاد، دقت کن جایی رو سوراخ نکرده؟ اگر خونتون قرنیز داره همه رو چک کن ممکنه پشت اون سوراخ کرده باشه و فرار کنه بره و برگرده باز...ما چند ماه درگیر بودیم و نگو پشت اینه کنسول یه قسمتی از قرنیز رو کاملا سوراخ کرده بودن و میرفتن واحد بغلی🤦‍♀️

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
روی چسب پفک بریز اگر باشه حتما برای خوردنش میاد، دقت کن جایی رو سوراخ نکرده؟ اگر خونتون قرنیز داره ه ...

چسبارو جمع کردم اخه چندروز روی زمین بود شما چندروز گذاشتین چسبارو تا گیر افتاد

قرنیزا سالمن

چندتا سوراخ تو راه رو آشپزخونه بود گرفتیم بازم میومد آخر شوهرم لباسشویی رو درآورد از جاش بیرون

دیدیم دوتا سوراخ بزرگ هست پشتش 

نگو سوراخ اصلی همونجا بوده

یکم طول میکشه

از ۶ روز بیشتر؟

شوهرم چسبارو برداشت دیگه

گفت اگه قرار بود گیر بیفته تاالان میفتاد

فقط یدونه زیر کابینت مونده

از ۶ روز بیشتر؟ شوهرم چسبارو برداشت دیگه گفت اگه قرار بود گیر بیفته تاالان میفتاد فقط یدونه زیر ک ...

حالا چسب ها رد بزارین واسه احتیاط ضرر نداره

من که گفتم بهتون خواهرا:برکت از نی نی سایت رفتع:/
حالا چسب ها رد بزارین واسه احتیاط ضرر نداره

اون یدونه بمونه کافیه؟

بقیه رو انداخت اشغالی

بعداینکه خوراکی هارو عوض کنم یا نمیخواد؟

رو چسب پفک یا سوسیس بزار هر جا باشه اگر مونده باشه شب یا تو سکوت میاد سراغش...ولی احتمالا دیگه نیست عزیزم چون سوراخ ها رو پوشوندید نگران نباش 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.