2777
2789
کجایی

جنوب غربی

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

تهران نه ولی کرج میتونی  مثل گلشهر ، فاز ۴ مهر شهر ، هشگرد، اندیشه، شاهین ویلا ، نظر آباد ، مح ...

انشالا عزيزم  

مرسي از راهنماييت ❤️

اانشالا بخري و بخوشي استفاده كني 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميخوام همين كارى كنم ميخوام بدم اجاره خودم نميخوام بشينم داخلش ميخوام جايي باشه خوب بتونم بدم اجاره ...

استاتر منم دقیقا میخام این کارو کنم الان چن ماهی هست میگردم ببین بگردی صد درصد میتونی پیدا کنی منم 

انشالا عزيزم   مرسي از راهنماييت ❤️ اانشالا بخري و بخوشي استفاده كني

قربونت 

منم میخام بدم اجاره 

منم نهایتا تا ۸۰ متر و تر تمیز باشه میگردم‌که خوب اجاره بره 

استاتر منم دقیقا میخام این کارو کنم الان چن ماهی هست میگردم ببین بگردی صد درصد میتونی پیدا کنی منم&n ...

اره انشالا عزيزم 

اميد به خدا ❤️

عزيزم 

انشالا شما هم پيدا كني ب خوشي استفاده كني و با ب خوشي بدي اجاره عزيزم ❤️

اسفند ماه بود  همون موقع هم دكور زديم  يكي از  دوسِتهاي رفيقم اومد ميخواست با ٤ تومن ...

متري چند بود خب

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
متري چند بود خب    

باور كن نميدونم دقيق  اخه معامله رو وكالت دادم به يكي انجام داد من فقط سندو گرفتم بردم خونه 🤦🏻‍♀️  

حالا زشته برگردم ازش بپرسم 

هروقت پرسيدم ميام بهت ميگم 

متراژ پایین نداره اونجا؟ الان کمترین قیمت اپارتمانش چقدره؟ 

ببين متراژ پايين بگردي قطعا پيدا ميشه  تو ديوار بگرد 

اخه خودم نرفتم دنبالش 

اينو هم سپردم به يكي از رفيق هام كاراشو انجام داد بايد تو ديوار بگردي 

همين كه رفيق اشنا تو بنگاه داشت انجام داد خودم خيلي تو انجام كاراش نبودم ك دقيق بدونم عزيزم 

فقط ميدونم همينو مني يه مشتري اومد روش برا ٤ تومن بعد اين ك دكور زديم 

اگ منظورت  منراژ پايين تو اين آپارتمان ك ن ديگ مداره كوچكترين متراژش همين بود ك بعدها هم خواستم باز بگيرم با همين قيمت چون اين آپارتمان همه كلاس مهندسي و مابقي كارهاي كاملا سنجيده بوديم ، ديگ نداشت ك بگيرم همش متراژ بالا و فروخته بود همشو 

قطعا اونا هم بخوان بفروش ب قيمت پايين خوب ديگ نميدن