2777
2789
والا يكي همون قبل عيد خريدم همون چيتگر ولي الان گيرم نمياد 

سند نداره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دنبالشم همونم پيدا ميكردم ولي همون غرب باشه خوب بود  فقط نميخوام جنوب باشع

عزیزم بااین پول کرج هم منطقه پایین بایدخونه بخرید

غرب تهران اصلااباین پول نمیشه 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
واقعا چیتگر با 2400 خونه خریدی؟ اونم. نوساز 75 متری؟  احیانا مروارید شهر نیست؟ چه برجی خریدی؟& ...

ن اخه اين شرايطش خيلي خوب بود طرف ميخواست اپارتمانش رو بفروشه پول لازم بود 

دقيقا بعد عيد ️هر كاري كردم با ٣ تومن نشد بخرم از چيتگر  اون شرايطش خيلي عالي بود پول هم نقد بود طرف ميخواست فقط بفروشه 

چیتگر بورو سمت چند سال ساخت ها

ن اخه اين شرايطش خيلي خوب بود طرف ميخواست اپارتمانش رو بفروشه پول لازم بود
دقيقا بعد عيد ️هر كاري كردم با ٣ تومن نشد بخرم از چيتگر  اون شرايطش خيلي عالي بود پول هم نقد بود طرف ميخواست فقط بفروشه

ن اخه اين شرايطش خيلي خوب بود طرف ميخواست اپارتمانش رو بفروشه پول لازم بود دقيقا بعد عيد ️هر كاري كر ...

متري چند چه ماهي؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
تو مشهد نمیشه،دیگه تهران 😐

شد ديگ 😂🤦🏻‍♀️ 

شرايطش خوب بود طرف پول لازم بود منم پولم نقد بود ،  فقط ميخواست اون واحدو بفروشه وگرنه واحد هاي كناري ك فروخته بود  از اونا ميخواستيم بخريم خيلي بيشتر ميگفتن 

تهران نه ولی کرج میتونی 

مثل گلشهر ، فاز ۴ مهر شهر ، هشگرد، اندیشه، شاهین ویلا ، نظر آباد ، محمد شهر.... 

من خودم‌میخام تو گلشهر و شاهین ویلا بخرم محله ی خوبیم هستن 

با همین پول ت شهر ما  میتونی یه خونه ی دو طبقه ی با متراژ ۱۵۰ متر بخری 😐

😂 دقيقا با همين پول تو يكي از استان ها با منراژ ١٥٠ متري تجاري مسكوني پيشنهاد شد ولي نخريدم 

فقط هدفم تهران بود چون بهتره برا رهن و اجاره