2777
2789
۹۰درصد هتلا بخاطر بی ملاحضگی چندین ادم بلانسبت بیشعورررررر ک ساس باخودشون حمل کردن اکثر هتلارو درگیر ...

اونایی که ساس دارن مگه هتل میگیرن؟ 

من فکر میکردم تو چادر می‌مونن یا تهش  خونه اجاره میکنن 😐

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۹۰درصد هتلا بخاطر بی ملاحضگی چندین ادم بلانسبت بیشعورررررر ک ساس باخودشون حمل کردن اکثر هتلارو درگیر ...

چه جوری باید چک کنیم اتاق رو ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

من خودم نزدیکی هتل به حرم ملاک نیست . همیشه سعی میکنم هتلی با قیمت مناسب و البته تمیز رو انتخاب کنم . اکثر هتل ها که نزدیک حرم هستند یا خیلی گرون یا متاسفانه از نظافت خوبی برخوردار نیستند . البته الان اکثر هتلها به حرم در چندین نوبت سرویس رفت و برگشت دارن 

سوییت چی?

فرقی نمیکنه خواهرمن.هرجا اقامت گرفتی موقع برگشت تموووووم وسایلتوموبه مو چک کن فقط کافیه ی ساس ماده باخودت بیاری 

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

من وحشت اینو دارم همیشه سوییت چی اونم ممکنه

اره خواهرمن.ینی گندی ک زندگی من ورداشت تا ریشه کنشون کردم دینم اومد جلو چشمم.فک کن هروز کلی ساس خونتو بمکن وتوهم هیییی گریه کنی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

یعنی چی ۹۰٪؟ یعنی از قصد رفتن هتلا رو آلوده کنن؟

نههه خواهرجان..مثلا میبینی ی عده ادمن ک میدونن حامل ساس هستن ولی براشون اصلاااا مهم نیس اصلااا یهو با یه چمدون یا ساک میرن اون هتل یا مسافرخونه یا سوییت..دیگه ادامه ماجرارو خودت بدون

اونایی که ساس دارن مگه هتل میگیرن؟  من فکر میکردم تو چادر می‌مونن یا تهش  خونه اجاره میکن ...

نه باباچادر کجابود عزیزم.مثلا میبینی یه اقا از زندان درومده وساس باهاشه قبلش ک بره شهرشون ی شبو تو مسافرخونه ای جایی میگذرونه ومیشه انچه ک نبایددد بشه..سرعت تکثیر ساس خیلی زیاده.چنتا تاپیک راجب ساسوبخون حتما

عزیزم شما میدونی راه رهایی از ساس چیه؟ 

آخ ک پدرم درومد بلانسبت شما..ببین برو  چنتا اسپری سوسک کش تارو مار بگیر وچنتا اسپری کامن وحتمااا حتمااا حتماااااا پودر سوسک کش و روشم بخونننن ک نوشته شده برای ساس کنه کک سوسک وازین قبیل بدبختیا..برو گچ بیار اب کن تمومممم درز ودوزای خونه رو کیپ کن.لباس بچه اگ داررری اگ ن ک هیچ اونارو بگرد.سوراخب چیزی ک لای مبل تخت خوابو اینارو داری حسابی وارسی و سم پاشی کن.البته البته البته اگ بچه داری لباساشو بگردو بعدش بفرستش خونه فامیلی مادری چیزی ک ب اون بنده خداها انتقال ندی.ماسک میزنی کل خونه رو سم پاشی وبعدددد تموم کناره های دیوارو سم‌میریزی این پودره خیلی عالیه.یه دوسه هفته طول میکشع ولی نتیجش رد خور نداره

چه جوری باید چک کنیم اتاق رو ؟

لای درز فرشا واگ تخت خواب داشته باشه جوری وارسی کن انگار کارآگاهی ودنبال سرنخ