2777
2789
آخ ک پدرم درومد بلانسبت شما..ببین برو  چنتا اسپری سوسک کش تارو مار بگیر وچنتا اسپری کامن وحتماا ...

سوییت هم ساس دارع

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوییت هم ساس دارع

اره عزیزم هرجایی ک محل رفتوامد مسافره حتماااا بایستی چک شه

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

عزیززززم ممنونم که وقت گذاشتی و نوشتی🤗

خواهش میکنم خواهرجان

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

اره عزیزم هرجایی ک محل رفتوامد مسافره حتماااا بایستی چک شه

خب چیکارکنم الان ? نرم مسافره خونه سوییت کجا برم چیکارکنم

خب چیکارکنم الان ? نرم مسافره خونه سوییت کجا برم چیکارکنم

🥺ن من نمیگم نرو میگم رفتی چک کن

ساس ک میگن فقط شبا موقع تاریکی میاد بیرون

بلیییی🥺ولی اگ زیادباشه روزام گه گداری میاد بیرون.من باخودم اوردم خونه بعد دوسه روز دیدم تموممممم تنم دون دونای شدیددددددددد خارش دار زده جوری میخاروندم خون میومد اصلانمیدونستم چیه هروز دکتربودم قرصوامپول هروززز گریه میکردم فک کن تا۶ماه من اینجوری بودم تااینکه دیدم یکی رو سینمه گرفتمش ورفتم سرچ کردم دیدم ای دل غافل ساااااس🔪

مگ اون مسافرخونه ها نباید نظافت کنن سم پاشی کنن

فک کن صاب مسافرخونه بیفته دنبال این جنگولک بازیا ب قول خودشون.جایی ک من رفتم بهشون زنگ زدم مرده گفت بابا اینقد سوسول نباااااش خانوم اژدها ک نیس 😕

چی هست اصلا.. چکار میکنه مگه زهرا جان

🥺🥺🥺فقطو فقط خووووون میخورع وبلافاصله بدنت دون دون میشه وشدیددددددددا خارش دار ینی جوری ک من یه چاقو میوه خوری دستم بودو هی بااون میخاروندم..بدیش اینه ک بشددددت جون سختن حدود۷ماه رو میتونن بدون ابوغذا زنده بمونن وباهیچیم نمیمیرن جز بااون سمی ک گفتم 

فک کن صاب مسافرخونه بیفته دنبال این جنگولک بازیا ب قول خودشون.جایی ک من رفتم بهشون زنگ زدم مرده گفت ...

خب وسایل چوبیت خراب نشد ننداختی دور تف توصورتش 

خب وسایل چوبیت خراب نشد ننداختی دور تف توصورتش 

😵‍💫ی دست مبلمونو انداختیم دور البته خیلی کهنه بود روشم زدیم آلوده ب ساس چند روز بعد دیدم یه خداخیر کرده آتیششون زده ولی بازی با روحو روانه ببین من ب حدی رسیدم ک میگفتم کاش مار وعقرب میومد ن اینا..ی سرچ کن راجبش🥺🥺ببین چ خونه خراب کنایین

😵‍💫ی دست مبلمونو انداختیم دور البته خیلی کهنه بود روشم زدیم آلوده ب ساس چند روز بعد دیدم یه خداخیر ...

میدونم عزیزم منم سال قبل قراردادم بستم رفتم قران بزارم تو خونه دیدم پر سوسک ریز و هرچی سم کش میزدیم باز بود 

دیگ وسایل نبردم واون بنگاهی عوضی دوتمن ازپولمونم نداد

اومدم یجای دیگه مجبوری اما تامدتها ترس داشتم واسترس شدبد چون مشهد همه میرن من باز میترسم