الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🥺🥺🥺فقطو فقط خووووون میخورع وبلافاصله بدنت دون دون میشه وشدیددددددددا خارش دار ینی جوری ک من یه چاقو میوه خوری دستم بودو هی بااون میخاروندم..بدیش اینه ک بشددددت جون سختن حدود۷ماه رو میتونن بدون ابوغذا زنده بمونن وباهیچیم نمیمیرن جز بااون سمی ک گفتم
دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه
😵💫ی دست مبلمونو انداختیم دور البته خیلی کهنه بود روشم زدیم آلوده ب ساس چند روز بعد دیدم یه خداخیر کرده آتیششون زده ولی بازی با روحو روانه ببین من ب حدی رسیدم ک میگفتم کاش مار وعقرب میومد ن اینا..ی سرچ کن راجبش🥺🥺ببین چ خونه خراب کنایین
دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه