2777
2789
خانوما دیروز رفتم دکتر اصلا نمیدونستیم بیضه هاش کوچیکه دیروز دکتر گفت شوهرم واریکوسل داشت 1.5 سال پیش عمل کرد هنوز منتظریم کی میدونه درمان داره یا نه؟
خانمی توهم برو یه دکتر خوب ما الان سه ساله تو اقدامیم ولی مشکل اصلی رو نمیدونستیم فکر میکردیم عمل واریکوسلش خوب پیش نرفته درحالیکه دیروز دکتر گفت عملش خوب بوده بیضه هاش یه کم کوچیکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سحر جان فقط از خدا بخواه اینا همه حرفه منم شوهرم مشکل داشت تحرک اسپرم نداشت چهار سال تموم دکتر ودوا کردم دکترا ناامیدم کردن فقط از خدا خواستم جای هیچ دکتری هم نرفتم در کمال ناباوری باردار شدم طوری که دکترم باور نمی کرد الانم پنج ماهم هست برات دعا میکنم خدا هرچی زودتر بهت بچه بده
کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
امسال عید رفتیم مسافرت .شوهرم گفت اگه اینجا بریم دیدو بازدید باز مثل همیشه همه از بچه میپرسن اونم خسته شده کاش اطرافیان حداقل هی هی نپرسن حالا ما به همه گفتیم تودمون نمیخوایم
تابان جان شوهرمن میگه بچگی خیلی از ارتفاعات میپریده بعد دکتر براش عمل نوشته اینم خانوادش نبردنش عمل الان از دست اونا خیلی ناراحته البته نمی دونم تاثیر اون عمل نکردنه هست یا نه
سحر جان فقط از خدا بخواه اینا همه حرفه منم شوهرم مشکل داشت تحرک اسپرم نداشت چهار سال تموم دکتر ودوا ...

شوهرمنم بیضه هاش کوچیکن همیشه بمن میگفت تومشکل داری رفتم آزمایش ذخیره تخمدان دادم مشکلی نداشتم الان ک مطالب شمارا خوندم متوجه شدم ک شایداز بیضه هاش باشه.ولی همیشه بهش میگفتم از بیضه هات قبول نکرد.مردبه این گندگی ۲مترقدشه بیضه هاش بااونجاش کوچیکن شانس گندمن

اللهم عجل لولیک الفرج