2777
2789
عنوان

چهل سال بعد....❤

5706 بازدید | 334 پست

چهل سال بعدجلوی آینه موهایت را شانه کنی..👵روسری آبی ات را بپوشی وآرام آرام بروی توی آشپزخانه..
نگاهم کنی و بگویی :دیدی گفتم میان ..
لبخند بزنم☺بگویم : چقدر قشنگ شدی😍
یاد وقت هایی بیفتی که جوانتر بودی.👩
ناراحت شوی که پیر شده ای 👵.. پیش خودت فکر کنی زشت شده ای ..
و من باز بگویم با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و تو مثل هفده  سالگی هایت ذوق کنی😍سر بزنی به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ای ..🍲
بعد من از نوه ی آخرمان بگویم.بگویم این فسقلی عجیب شبیه تو شده..
تو برایم چای بریزی.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویی:قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..
من لبخند بزنم☺
تو مثل چهل سال پیش شوی و جلوی بچه هایمان سرت را روی شانه ام بگذاری ..💑
نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..
زیر گوشم بگویی : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانم.👀و باز هم درد زانوهایت یادت برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..
و من از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه 🌱

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
چه گریه اور

حسشو دوست دارم

دوست دارم وقتی پیر میشم چنین زندگی داسته باشم.

😢😢😢😢😢😢😢😢😢🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺  چقدر غم انگیز

مهم عشقیه که بین این دو هست.

همش الکیه زنوشوهرا پیرمیشن فقققققققققط سر هم غر میزنند🤣قشنگ ضدحال زدماااا😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چقدر اشک منو در آوردین 💔💔💔💔🥺🥺🥺عالییییییی

خواهش میکنم

با چنین زندگی غبطه میخورم

حسشو دوست دارم دوست دارم وقتی پیر میشم چنین زندگی داسته باشم.

انشالله 

من یاد خودمو شوهرم افتادم یاد عشق و عاشقی مون خخخ الان فکر کردم پیر شدیم همینجوری عاشق هم میمونیم و گرم مث الانیم♣

پسر قشنگم خوشحالم که صحیح و سالم دنیات اوردم♥قدمت مبارکمون باشه