2777
2789
عنوان

چهل سال بعد....❤

| مشاهده متن کامل بحث + 5706 بازدید | 334 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش الکیه زنوشوهرا پیرمیشن فقققققققققط سر هم غر میزنند🤣قشنگ ضدحال زدماااا😂😂😂

😅😅😅😅

نهههه، خدایییششش

من زن و شوهر پیر دیدم که برا هم میمیرن.

نمونه اش پدر بزرگ و  مادر بزرگ خودم.

بعد از فوت مادربزرگم، پدر بزرگم از شدت ناراحتی و دلتنگی، بدون هیچ عارضه خاصی، دق کرد و فوت شد.

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
عشقی که تو واقعیت خییییییییلی کمه  فرصتی دوباره هم‌ نیست که از نو بسازی 💔

درسته، اما نمونه این عشق  رو از نزدیک دیدم،  پست قبلیمو بخونین

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
😅😅😅😅 نهههه، خدایییششش من زن و شوهر پیر دیدم که برا هم میمیرن. نمونه اش پدر بزرگ و  مادر ...

آخی خدا رحمتشون کنه منم دیدم زنه الان 80 سالشه شوهرم دیگه از رو راحتی 90 داره ولی دست زنه به انگشتر خیییییلی قدیمی به عنوان حلقس...اما دیگه ازین عاشقا کم هست هرچیزی قدیمش بهتره بخدا با چشای خودم دیدم طرف سر پیتزا طلاق گرفتن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

انشالله  من یاد خودمو شوهرم افتادم یاد عشق و عاشقی مون خخخ الان فکر کردم پیر شدیم همینجوری عاش ...

خداروشکر که اینو میشنوم

ان شاءالله  عشقتون پایدار

استارتر ببخشید

میشه این پستمو گزارش بزنید؟

هرکس زد لایک کنه براش صلوات بفرستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11352702/حاضرین-۱-سال-برادر-شوهر-۱۷-سالتون-باشما-زندگی-کنهمیشه-بیاین-لطفا

نگاه به تاریخ عضویتم نکن از سال ۹۷ نی نی سایتم😁😎