2777
2789
عنوان

غسل باطل سحر

6243 بازدید | 31 پست

امروز یکشنبه ی اول ماه یه غسل داره که تمام سحرهاروباطل میکنه واگه بخاطرسحروجادوبیمارشده باشین یارزق وروزیتون بسته شده یابختتون بسته باشه،بااین غسل اگه مشکلاتتون ازسحرباشه برطرف میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه یه مقدارنمک اندازه ی یه بندانگشت رومیریزیدتویه کاسه بعدبهش سوره حمد یک بار سوره توحید۱۱۰بار ایه الکرسی رو۷بارمیخونید بعدتوی همون کاسه گلاب میریزید

بعداون کاسه رومیبریدحمام میذاریدکنار...بعدیه غسل ترتیبی انجام میدیدبه نیت تمام غسل هایی که به گردن دارید..بعدکه این غسل روانجام دادیدباهمون آب دوش یه غسل ترتیبی انجام میدیدبه این صورت(اول نیت میکنیدغسل سوره توحیدمیکنم قربه الی الله وبعدسروگردنتون رومیشوریدوبعدسمت راست وبعدچپ هرطرف روکه میشوریدهمون نیت رومیگید

بعدکه غسل ترتیبی باآب دوش حمام تموم شدحالاکاسه ی گلاب رومیاریدوبه اندازه ی یک پارچ آب بهش اضافه میکنیدتابه کل بدنتون برسه...بعددستاتونومیشوریدباهمون آب وگلاب وبعددوباره نیت میکنیدغسل سوره توحیدمیکنم قربه الی الله بعدسرتون روآب وگلاب میریزیدبعدسمت راست بدن وبعدسمت چپ بدن قبلش هم یه تشت بذاریدکه نریزه زمین ودرآخر یه کم ازهمون آب وگلاب میخورید ویه قطره روی سرتون یه قطره شونه ی راست یه قطره شونه ی چپ میریزیدوبدون اینکه دوباره خودتونوباآب بشوریدمیایدبیرون وخودتون روخشک میکنیدوموقع پوشیدن لباس سوره کافرون رومیخونید..همین

این غسل فقط برای یکشنبه ی اول ماه هستش وتمام سحرهاروباطل میکنه وروزی روزیادمیکنه وبخت کسی رواگه بسته باشن بازمیشه وبیماری هایی که ازسحروچشم زخم هست روباطل میکنه بازم سوالی داشتیددرخدمتم

این غسل فقط برای یکشنبه ی اول ماه هستش وتمام سحرهاروباطل میکنه وروزی روزیادمیکنه وبخت کسی رواگه بسته ...

ممنونم قربونت برم میخوام پسرم انجام بده بنده خدا دست به هر کاری میزنه نمیشه یکی گفت براش دعا گرفتن خدا کنه جواب بگیره فقط من میتونم اون سوره ها را بخونم و به آب فوت کنم براش 

ممنونم قربونت برم میخوام پسرم انجام بده بنده خدا دست به هر کاری میزنه نمیشه یکی گفت براش دعا گرفتن خ ...

آره عزیزم خودتم میتونی بخونی بدی انجام بده ولی مراحلشوکامل توضیح بده اشتباه انجام نده

و اینکه برا هر سوره باید به آب فوت کنم مثلا برا هر کدوم از آیت الکرییها و حمد ها 

نه عزیز فقط به نمک اون سوره هارومیخونی بعدباگلاب قاطی میکنی چون مقداره گلاب کمه توحمام آب اضافه میکنی که به کل بدن برسه