2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست صورتم خیلی خشکه پوسته پوسته میشه بغل بینیم و پیشانیم چیکار کنم؟ و اینکه برای سفید شدن بعضی از ...

پوست صورتت چه نوعیه؟

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
پوست صورتم خیلی خشکه پوسته پوسته میشه بغل بینیم و پیشانیم چیکار کنم؟ و اینکه برای سفید شدن بعضی از ...

برای سفید شدن بدن مثل زانو ،قوزک پا ،آرنج ،زیر بغل :شونده روشن کننده دئودراگ هر بار که میرید حمام چند دقیقه بشورید و بعد ابکشی کنید اون قسمت و ،کرم روشن کنند پریم یا هیدرودرم یا پیگمنتا اردن)اگر خیلی تیره هست از لایه بردار ۱۰درصد آردن هم در کنار روتین استفاده کنید ،

۱:شوبنده هربار که میرید حمام

۲:کرم روشن کننده روزی دوبار یبار صبحد،یبار شب 

۳کرم لایه بردار فقط شبها هفته اول دوروز درمیان ،هفته دوم یک روز درمیان ،هفته سوم هر روز (لایه بردار فقط شبها استفاده بشه)

برای سفید شدن ناحیه تناسلی 

کرم روشن کننده سروینا مخصوص ناحیه تناسلی 

شوینده ناحیه تناسلی بانوان هیدرودرم روشن کننده