2777
2789
عنوان

کارنامه :)

1547 بازدید | 72 پست

یه نصیحت به کسی که فردا کارنامه ش و میگیره 😑😂 

و میدونه اوضاع خیلی خرابه :) 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه نمون

کجاااا برمممم 😂😭 

وقت دارم تا مامانم بره برگرده 

خودکشی ام جواب نمیده 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
الفاتحه

برای شادی روحم خیلی جوونم خیلی حیف شدم بخدا 😂💔😭 از استرس خندم گرفته

با اعتماد بنفس و با افتخار نمره تو بگو اگه بفهمن از نمرت راضی نیستی بیشتر دعوات میکنن ولی اگه ببینن خوشحالی فک میکنن دیوونه ای چیزی هستی کمتر دعوات میکنن😂

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی...
محو شو...

خیلی بی آزار فقط ب مامانم گفتم فردا کارنامه میدن اومدم اتاقم رفتم زیر پتو 😑😂