2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید . نامزدم بهم پیام داده .

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم سلام😍امیدوارم در این ثانیه ای که داری پیامم رو میخونی لب هات خندون باشه و دلت شاد❤😍🌱

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،بصورت آنلاین یعنی باچت و ویس در تمام پیامرسان ها(ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ،تلگرام وایمو)ارائه خدمات میدم حضورتون،من معمولا ویس میدم شما میتونین بصورت تایپ یا ویس باهام ارتباط برقرار کنین😍👌

مشاوره خانواده👨‍👩‍👧‍👦 در زمینه های:همسرداری_اختلافات زناشویی_فرزندپروری_آموزش جذب همسردلخواه_مهارت های افزایش اعتماد بنفس و عزت نفس و....

مشاوره حقوقی ⚖در حوزه خانواده(طلاق،مهریه،نفقه،جهیزیه،ارث،نسب،قیمومت،ولایت،حضانت و...)

تنظیم انواع دادخواست و لایحه واظهارنامه بصورت نیم بها و در اسرع وقت🤩

✅خبر عالی تر اینکه حق المشاورتون رو میتونین بعد اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین😍😍😍

✔جلسه یکساعته مشاوره خانواده👨‍👩‍👦‍👦 ۷۹ تومن

✔جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده👨‍👩‍👧‍👦 ۵۹ تومن

✔جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۶۰ تومن

🔵بابت هر دومعرفی یه جلسه یکساعته رایگان به ارزش ۷۹ هزارتومن هدیه بگیرین🤩🤩🤩

شماره همراهم:

09199541937☎️

✅لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی مطالب همسرداری،فرزند پروری و عزت نفس گذاشته میشه+ اسکرین شات رضایتمندی مراجعین و فیش های واریزی

https://eitaa.com/moshavere_online📱

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online
عزیزم من تمام تاپیکاتو خوندم مطمئن باش کنار این آرم خوشبخت نمیشی اونم توی غربت

از ی طرف استرس فردا رو دارم . از برطرف هنوز نمیدونن درخواست مهریه کردم خودش هم نیست از ی طرف خواهرش داره پیام میده نمیدونم جوابشو چی بدم ... حال دلم هم داغون