ازون موقعی که بلاکم کرد دیگه نه خودش بهم زنگ زد نه خانوادش . دیگه منم بعد اینکه گفت میره شکایت میکنه تا قرون آخری که خرج کرد برامون ازم میگیره مارو تک تک زندان میندازه خیلی دلم شکست .. بودم بابام گفت برو مهریه رو اجرا بزار اگه آشتی کردید هم یکم بتریه هم تو دادگاه یه ضمانتی چیزی بده که اذیتت نمیکنه اگرم آشتی نشدید و بهم خورد همه چی حداقل خیلیم خوشبحالس نشه که مادستمون بست س . منم رفتم مهریه و نفقه رو اجرا گذاشتم . وضع روحی خودم داغون بود و هست . این مدت خیلی اذیت شدم . الان نامزدم پیام داده که بابات میگه میخوای آشتی کنی یانه . من که خودم چند بار ازت میپرسیدم تو میگفتی نه نمیخوام الان چرا بابات اینجوری گفته . حرفت چیه چی میخوای . وقتی از خودم و جوری که هستم خوشت نمیاد. چرا تموم نمیکنی ؟ منظورت چیه ....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این اومده کامنت تبلیغاتی با پررویی گذاشته تو تاپیکت
اصلا براش تو و سوالت مهم نیستید..... تبلیغ خودشو گذاشته
میتونی گزارش بزنی و نی نی یار تگ کنی براش
جواب تاپیکت: شاید نامزدت داره مدرکجمع میکنه علیهت برای دادگاه نفقه و ...
این حرفا رو زدید واقعا ؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
⚠️⛔لطفا به هیچوجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏 ................ گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه میکنم ................. او قند روزهای تلخ من است❤
سلام ای وای آقای تهرانی بعضی تاپیکام حرفایی خانومانه گفتم . به عنوانها دقت کنید لطفاً ب ...
خیالتون راحت علاقه ای به تاپیکای خانمانه ندارم.
⚠️⛔لطفا به هیچوجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏 ................ گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه میکنم ................. او قند روزهای تلخ من است❤
الان بهش چی جواب بدم ؟ چند بارم زنگ زده ولی جواب ندادم
ببینید.
من تا دلیل اختلافتونو ندونم واقعا نمیتونم نظر بدم.
در حال حاضر، یه توصیه دارم.
نه برای قطع کردن رگ حیاتی زندگی نشترک عجله و اقدام کنید و نه برای رفتن ززر یک سقف و ببخشید خارج شدن از حالت دوشیزگی.
حتما به یه مشا ر خوب و کار کشته هم مراجعه کنید