2777
2789

عروس احمقمون رو میگم...

جایی بودن دیشب حدودای ساعت ۱ اومدن خونه مامانمم همراشون بود...

تو پذیرایی خواب بودم از عمد با دخترش بلند بلند حرف میزد و بیخود میخندید   

داداشمم هی ازش میپرسید چرا داد میزنی ..

بنظرتون مشکل این خانم چیه ؟؟؟ 

جالبه هیشکیم هیچی نمیگفت.. فاقد اهمیت بودم انگار ..

هی پیشونی هی 

الان یکی میاد میگه جلو خندشو نمیتونسته بگیره لابد توام میرفتی تو حیاط میخوابیدی ( قبلش باید بگم کاربر عزیز، بنده خواهر شوهر شما نیسم، نقشی هم در حرفا و رفتارای خواهر شوهرت ندارم)

🤣😐😭

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

من زنداداشم خواست تو عقد که بود رفتاراشو شروع کنه یه کاری کردم الان از ۱۰۰ میتریمم رد میشه به داداشمم یاد داده با خواهرت صبت نکن اونم حرفشو گوش داده

الان قطع ارتباطیم🤣🤝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه بعدی اگه کسی خواب بود و زنداداشتم اونجا بود هر کی صدا کرد بهش بگو اروم خوابه اگه بزرگتر نبود یجور که زنداداشت بشنوه بگو وقتی یکی خوابه آدم باید شعورش برسه سروصدا نکنه

حالا کووووو تا اون موقعیت پیش بیاد😂😂😂😂

این تاپیک 

هر کی مشکلات روانی و کمبودای بیشتری داره، بهمون اندازه بقیه رو آزار میده. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بیمار بوده  من جات بودم بلند میشدم میگفتم وایی کابوس دیدم که یه جا گیر کردم یه دیوونه دنبالم ب ...

وااااای خدا خیرت بدههه کلی خندیدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

همه عروسان بد خواهرشوهر مادرشوهر میگن این تایپک مثل همون اونا ظهر بگو مامان دیشب خواب بودم اینکار یک ...

واااای😂😂😂 یک جن🤣