2777
2789
عنوان

شما کارتون رو دوست دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 17 پست
نوع کار شما چیه؟ میخوام ببینم اگه خواستم شغلم رو عوض کنم به چه شغل هایی فکر کنم؟

چون گفتین در صورت تغییر شغل میخواین به شغل های دیگه فکر کنین براتون کامل و مختصر توضیح میدم 

متخصص ژنتیک هستم و تفاوت قابل توجهی با پزشک ژنتیک داره 

پزشک ژنتیک با کارشناسی ژنتیک پزشکی شروع میشه تا مقطع دکتری ولی متخصص ژنتیک مدرک دکترای حرفه ای پزشکی  رو داره ( پزشک عمومی )

و بعد از اخذ مدرک دکترای حرفه ای پزشکی بعلت معدل عالی و استعداد درخشان بودن طرح نرفتم و استریت به تخصص شدم ، و برای اقدام تحصیل در ژنتیک پزشکی به علت دروسی که در دوره علوم پایه در رشته پزشکی سپری کرده بودم چهارسال کارشناسی ژنتیک پزشکی رو طی نکردم و از ترم دوم کارشناسی ارشد ژنتیک پزشکی شروع کردم و تا سی سالگی phd ژنتیک پزشکی رو دریافت کردم و از سازمان نظام پزشکی درخواست معادل سازی دادم و مدرک phd ژنتیک پزشکیم معادل به تخصص شد

متخصص ژنتیک  اختیارات خیلی گسترده تری نسبت به پزشک ژنتیک دارن 

مثل تفاوت ماما و متخصص و جراح زنان و زایمان 

پزشک ژنتیک به سختی به نتیجه و در آمد میرسه 

اما متخصص ژنتیک درآمد خیلی عالی و موقعیت اشتغال بسیار خوبی دارن

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.