2777
2789
الان هشت هفته هستم آخر این هفته میرم برای قلب اوه استرس دارم 🙊

قابل درکه

من استرس قلب نداشت هیچ وقت چون واسه لکع بینی رفتم سونو همونجا یهو بهم گفت ضربان قلب داره😅😍

دیگه استرسشو نداشتم

ولی الان دوهفته دیگه تایم سونو انتی هست واسه اون استرس دارم🥲

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نه بابا  من بچه نمی‌خواستم دیگه  خودش اینطوری شد  دوتا بارداری آخرم ( که دوتا بچه ...

قسمت بوده عزیزم خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته

حالا من یه هفته پیش ای یو ای کردم برا پسر

دعا کن برام باردار باشم شوهرم عاشق پسره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم گفت احتمال داره دختر باشه ولی 50 50 همچنان 

ولی خودم حسم میگه پسره 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
قسمت بوده عزیزم خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته حالا من یه هفته پیش ای یو ای کردم برا پسر دعا کن بر ...

انشاءالله

واست صلوات می‌فرستم 

انشاءالله که حاجت روا باشی 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
@مامان_عروسکها     عزیزم خدا رو شکر که این مرحله رو‌گذروندی بسلامتی😍😍😍 ایشالا این سر ...

ممنون عزیزم ان شالله واسه شما هم خیلی زود میگذره به سلامتی

من هفته ده رو تموم کردم الان

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من دوتاشودارم    

دنیا مال توعه🥰😅 

دیروز رفتم تو لباس بچگونه فروشی همش دخترونه داشتن😅 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊