2777
2789

مهم اینه که آدم خودش خودشو دوست داشته باشه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدش متوسط باشه 

کمر باریک باشه پاهاش خیلی لاغر و خیلی چاق نباشه 

باسن.ش خوشگل باشه تخت نباشه😁سینه های خیلی بزرگ رو اصلاااا نمیپسندم نهایتش ۸۰باشه😁😂

درضمننننن اصلا شکم نداشته باشه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

سر شونه پهن 

سینه عضلانی و پهن 

بازو های گنده ورزشکاری

شکم س.یکس پک دار و تختتتتتتت 

باسن گرد و بزرگ 

رون بزرگ و خط دار 

قد بلندددد 

این اندام ایده ال منه که سال هاستتتتت تلاش میکنم بهش برسم 

با منم بحث نکن و نگو این اندام مردونس   

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
خب بین افراد معروف و سلبریتی هم کسی هست هیکلش بپسندین؟من لاغرم ولی یکم شکم و پهلو دارم میتونم آبشون ...

رشته شکم پهلو برو سی ایکس فقط تمرینات مخصوص آب کردن شکم و پهلو 

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 
اندام انتخابیه دیگه  یه چیزایی مثل قد انتخابی نیست که البته اونم تحت تاثیر لایف استایل تو درما ...

نخ بابا مثلا سینه که ژنش افتاده هست 

یا کسی که رون باسن داره به اصطلاح گلابیه هرچی چاق و لاغر بشه باشگاه بره همونه

سر شونه پهن  سینه عضلانی و پهن  بازو های گنده ورزشکاری شکم س.یکس پک دار و تختتتتتتت&nbs ...

ولی این اندام مردونس😂

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟