2777
2789
عنوان

واژینیسموس برای بار صدم

193 بازدید | 9 پست

همتون دیگه میدونید من واژینیسموس دارم و قبلا اینو گفته بودم که نمیتونم تمرین کنم چون خیلی مشکل پیش اومده برام و اعصابم داغونه

امشب شوهرم نمیدونم چش بود اومد اصرار کرد که بیا تلاش کنیم 

و من الان نمیدونم یکم بیشتر از یه بند انگشت (از خود انگشت) کافیه برای اینکه دیگه دختر نباشم یا نه

توروخدا چرت و پرت نگید نمیخوام تعلیق شم واقعا سوالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خون نیومد  ممکنه چون انگشت باریکه فایده نداشته؟

یعنی با انگشت امتحان کردی؟پس باید کامل بره توش

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یعنی با انگشت امتحان کردی؟پس باید کامل بره توش

بعضیاارتجاعیه یعنی بعدازچندبارنزدیکی کامل بازپاره نمیشع چون پرده خودشومیکشه عقب بایداول بفهمی مدلش چیه

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
اخه خون نیومد  ممکنه چون انگشت باریکه فایده نداشته؟

ببین عزیزم  ی بند انگشت بره تمومه دیگه  شاید تو خون ریزی نداشته باشی 

بعد ی چیزی بگم من بهت ما همون شب اول هرکاری میکردیم نمیشد یعنی ی مانعی بود نمیزاشت هرچی فشار میداد نمیشد خون هم نمیومد  یکم ترسیده بودم نکنه نشه واقعا ولی روز بعدش از ژل روان کننده استفاده کردیم دیگه مشکلمون حل شد  

پسرم