2777
2789

سلام خانوما  دخترمن باهیچ کس تاکید میکنم باهیچ کس جز منو وپدرو خواهرش ارتباط نمیگیره ۲سال و۲ماهشه

حتی باخانواده هامون 

بعضیا رو ببینه که تاچند دقیقه چشماشو میبنده یادستشو میزاره رو چشمش که نبینه اگه باهاش حرف بزنن گریه میکنه وشاکی میشه

این درصورتیه که ماخیلی بیرون میریم پارک وووباخانواده هامونم هستیم بیشتر ولی واسش اصلا عادی نمیشه که باکسی گرم بگیره

درضمن حرفم نمیزنه جز چندکلمه محدود

امضاندارم انگشت میزنم☝️

با اجازه استارتر

میشه تورو خدا تاپیک اخرم رو گزارش بزنید بترکه؟؟

شناسایی شدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11313851/احساس-کردم-برادرشوهر-کوچیکم-از-قصد-اینجوری-گفت?postId=295693932

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم

ولی خاهشا جلوش این مسله را هی نگید و حساسش نکنید و مجبور ب ارتباطش چون ترس و استرس میگیرتش

و اونوقت از بین بزدن این اسسترس خیلی برات سخت میشه

خدایا بابت همه نعمتات ازت ممنونم❤️

گوشی و تی وی زیاد میبینه؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

نمیدونم ولی خاهشا جلوش این مسله را هی نگید و حساسش نکنید و مجبور ب ارتباطش چون ترس و استرس میگیرتش ...

نه اصلا وقتی میدونم سختشه به کسیم اجازه نمیدم نزدیکش بشه

امضاندارم انگشت میزنم☝️

بچه برادر من تا سه سالگی اینطوری بود جوری که تا دم در خونمون میومد ولی تا پاش رو میزاشت توی خونه گریه میکرد و می‌رفت بیرون.الان بزرگتر شده درست شده. ولی روانشناس ببرید که مشکل دیگه نباشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
اره

از همونه همشو جمع کن

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

میخاس بگم دلم نیومد .اسی باکسی ارتبلط چشمی میگیره؟ پیش فعاله؟ نوک پاراه میره؟

نوک پا راه رفتن رو من زیاد دیدم

مشکلی هم نداشتن 

ماشاءالله باهوش بودن

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔
میخاس بگم دلم نیومد .اسی باکسی ارتبلط چشمی میگیره؟ پیش فعاله؟ نوک پاراه میره؟

میگم که باماهاخوبه وقتی خونه ی خودمونه یه بچه ی کاملا نرماله بجز حرف نزدنش

هم ارتباط چشمی داره هم بچه کاملا ارومیه حرفم میزنم متوجه میشه 

علاقه به کارای تکراریه ولباسشویی واینچیزاهم نداره

امضاندارم انگشت میزنم☝️
پیش روانپزشک نبردم ولی متخصص اطفال اوتیسم رو رد کرد  به نظرم علائمشم نداره

اصلا تشخیص اوتیسم با متخصص اطفال نیست با روانپزشک هست.

چرا می گی نداره مهم ترین علایم همین که ارتبلط برقرار نمی کنه . می ترسه و به نسبت سنش خوب صحبت نمی کنه. ...

ویزیت گرفتن از روانپزشک ضرری نداره خیالت راحت میشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.